من همیشه زرشک پلو؛ قرمه سبزی؛ قیمه؛ خورشت لوبیا چشم بلبلی برای مهمونام پختم الان میخوام یه چیز متفاوت درست کنم لطفا کمکم کنین. در ضمن تا حالا خورش هویج نه خوردم ن پختم کسی میدونه خوشمزه میشه یا نه بخوام برای اولین بار درست کنم؟ خورشت کرفس برای خودمون پختم اصلا دوس نداشتیم. ممنون میشم یه کم فکر کنین برام پیشنهاد بدین حتی اگه خودتون درست نکردین تو مهمونیا خوردین چ بوده؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خورشت هویج من عاشقشم اما اصلا مجلسی و همه پسند نیست خیلی ها دوستش ندارن کرفس هم مجلسی نیست و خیلیها دوست ندارن فسنجون قرمه سبزی قیمه و پلوها رو اکثرا دوست دارن
😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
شیرین پلو و هویچ پلو و مرصع پلو همیشه این 3 تا یکیشو مامانم درست میکنه با یه خورشت و دلمه و سوپ و یا پیش غذا و یه ظرف کوچیک لازانیا سالاد ماست ترشی دوغ یا دلستر و دسر