2777
2789

سلام دوستان 

یکی از رفیقام گوشیشو اشتباهی ریست کرد الان ک میخواد وارد بشه اپل آیدی رو داره ولی پسورد رو فراموش کرده 

عکساش همه پریدن 

راهی داره ب نظرتون بتونیم برگردونیم اطلاعات و فایلارو؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

اگ ریسیت کرده و قبلش از ایفونش بکاپ گرفتع میشه

اگ نه ک نمیشه

اینم ک پسوردش یادش رفته تو سیتینگ قسمت اپل ایدی نوشته رمزشو

زندگی جاریست...😍                                                     شایدم مادر شوهره👹دقیق خبر ندارم🤷🏻‍♀️😂
نمیدونم خبر ندارم دیگ

بکاپ گرفته باشه میشه برگردوند مشکلی نیس

فقط نیاز ب ی کامپیوتر و برنامه ریکاوری ایفون داره و رمز اپل ایدیش

بکاپ نگرفته باشه هیچ ب هیچ

زندگی جاریست...😍                                                     شایدم مادر شوهره👹دقیق خبر ندارم🤷🏻‍♀️😂
این رفیقمون ی ایپدم داره با اپل ای دی گوشی قبلیش ست شده  الان ن اپل ایدی رو داره ن گوشیو ک بخو ...

ببین کلا بدون اپل ایدی و رمزش کاری نمیشه کرد ک اونم باید اونارو داشته باشه و اگه iCloud رو و یاfind iPhone رو قبل از اینکه گوشی رو گم کنه فعال کرده باشع اره از راه دور میشه دسترسی داشت ب چیزای داخل گوشی

ببین کلا بدون اپل ایدی و رمزش کاری نمیشه کرد ک اونم باید اونارو داشته باشه و اگه iCloud رو و یا ...

یعنی مثلا بخواد کلا این اپل ایدی رو بشکنه کلا برداشته بشه بتونه ی وارد کنه اینه منظورم 🤕