2789
عنوان

چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 23 پست
بیخیال به این چیزا فکر نکن که اذیت بشی اون پدر اگه میخواست کمک کنه تا حالا کرده بود الآنم که شما شرا ...

من دانشگاه نتونستم برم ادامه بدم اون روز گفتم برم دانشگاه اول گفت نه برو کار کن و …بعدش گفتم نه میخوام برم ..پدرم گفت ..حالا هم میدونم توی شهریه دادن بدبختی دارم اگرم بخوام ازدواج کنم کلا نمبده …موندم بخدا 

رفتار بدی نداره ولی حس میکنم توقع داره از بابام کاری بکنه برای من یا خرجی بده بابامم که نمبده بقیه ر ...

اگر مورد قبول خودت هست از علاقش به خودت هم مطمئن بشو و وقتا رو الکی تلف نکن

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بیخیال به این چیزا فکر نکن که اذیت بشی اون پدر اگه میخواست کمک کنه تا حالا کرده بود الآنم که شما شرا ...

فکر کن ۵ تا زمین میلیاردی داره کلی باغ خونه…درآمد …اما حاضر نشد ماهی یه تومن بده تک دخترش ..که تنها نباشه …

مثلا من اون روز گقتم حوصلم سر رفته خانوادش برداشت منو ببرن بیرون ناهار درس کردن و

حالا من موندم بابام گقت نه اونا اگه بیان باز نگه نه …بعدش که اومد مثلا دانشگاه یهو بگه نمیدم …

فکر کن ۵ تا زمین میلیاردی داره کلی باغ خونه…درآمد …اما حاضر نشد ماهی یه تومن بده تک دخترش ..که تنها ...

چی بگم والا آدم خسیس دیگه همینه به داداشت بگو باهاش صحبت کنه 

چی بگم والا آدم خسیس دیگه همینه به داداشت بگو باهاش صحبت کنه

فایده نداره تو همین مجردی هم یکبار گفتم خرجی اینقد بهم بده در ماه گفت اینقد نه خیلی کمتر داد ..من با ۱ و۳۰۰ الان دکتر میرم دارو میخرم شارژ میخرم لباس میخرم ماسک میخرم سوپری خرید میکنم شام میخرم بیرون میرم کتاب میخرم و …فقط به ماشین اونم با پول طلاهای ازدواجم که جدا شدم خریدم طلاهام فروختم ماشین خریدم که سر اونم کلی دعوا داشتیم که ماشین نخر …پول بنزین اونو میدم و …این یک میلیون هم اجاره خونه ای هست که بنام مامانم بوده 😞

فایده نداره تو همین مجردی هم یکبار گفتم خرجی اینقد بهم بده در ماه گفت اینقد نه خیلی کمتر داد ..من با ...

کلی وقتام یهو ۵ روز تو یخچال هیچی نیس بعد ۵ روز خرید میکنه خودم چیز میز میخرم برای خوردن خودم با پولم

کلی وقتام یهو ۵ روز تو یخچال هیچی نیس بعد ۵ روز خرید میکنه خودم چیز میز میخرم برای خوردن خودم با پول ...

واااای خدایا عزیزم سعی کن اگر طرفت کیس مناسبی هست ازدواج کنی که بری سر خونه و زندگی خودت