2777
2789

من یه سوال بپرسم خعلی دلم گرفته واس جاریم🥺تازه دوازده روزه ازدواج کرده همسرش اصن زیاد محلش نمیزاره چهرشم خعلی نازو ملیحه خوشگله خدایی از پسره هم خعلی سرتره ,,,,مشکل اینجاس برادرشوهرم قبلا زن داشته هشت سال پیش جدا شدن همسره سابقشو خعلی دوست داشته با اینک الان با انتخابه خودش ک سه سال هم نامزد بودن ازدواج کرده باز اسم زن سابقشو میاره ,,,این بیچاره رو تحویل نمیگیره اینم بگم این خعلی خوشگلتر از اونه بنظرتون زیبایش تاثیری داره یا نه وهمینطور اخلاقه خوبی داره یعنی ممکنه به مرور خوب شه همسر سابقشو فراموش کنه بخدا این وضعیتو دیدم برا جاریم گریم گرف یکم اشکام تو خلوت ریخت لطفن منو از نگرانی در بیارین 😔

از قدیم گفتن زن مرده را زن بده زن طلاق را زن نده 

دایی منم طلاق گرف زنش دادن الان زندگیو ب کام خودشو زنو بچش تلخ کرده دست خودشون نیست انگار مریض میشن بعدش 

خدایا شکرت به هزار و یک دلیل✨💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوره آشنایی رو برای چی گذاشتن ؟جاریت چرا با کسی که زن قبلیشو فراموش نکرده ازدواج کرده؟

نمیدونم ,,,🥺😔🎈دلم گرفته بخدا فقط بگین بودن کسایی ک شرایط اینجوری بوده بعد خوب شده باشن

خو چرا جدا شده؟ غلط کرده تو فکر قبلیه هست رفته زن گرفته

بعد هشت سال زن گرفته 😂🥺دلم واس جاریم کبابه ,,,,بخدا کریه کردم دختر خعای مظلومو خوشگله انقد بیشرفه چشاشو باز نمیکنه ک ببینه چقد این سرتر از اونه با اخلاقتر 😰

نمیدونم ,,,🥺😔🎈دلم گرفته بخدا فقط بگین بودن کسایی ک شرایط اینجوری بوده بعد خوب شده باشن

حقیقتش ندیدم که خوب شده باشن به هرحال تجربه شکست توی زندگی یه آدم بقبه عمرش رو هم تحت تاثیر قرار میده مخصوصا بااین شرایط .انشاءالله که باهم خوب بشن

از جاریت تعریف کنید جلو برادرشوهرت تا چشاشو باز کنه ببینه ک چ زن خوبی گیرش اومده

من مامانش همه میگن اون چی بوده اینو ببین چقد عالیه از هرلحاظ ولی انگار یه جیزیش میشه ....زن سابقش خودش رفته این دیوانه وار عاشقش بوده بعد رفتنش دیونه شده بود الان خوبه همه چیش نرماله ولی اونو فراموش نمیکنه

حقیقتش ندیدم که خوب شده باشن به هرحال تجربه شکست توی زندگی یه آدم بقبه عمرش رو هم تحت تاثیر قرار مید ...

بخدا یذره تحویلش نمیگیره ,,,کلی خرج عروسیش کرده اصن ترکونده بود فک نمیکردم اینحوری بشه ن به اون عروسی ن به این بی میلیش نسبت به همسرش

من خونه مادر شوهرم بودم خاستم برم تو اتاق وسطی ک مال کسی نیس لباسامو عوض کنم دیدم جاریم با برادر شوهرم جدا از هم نشستن این جدا اون جدا با فاصله خعلی زیاد🥺🎈دلم گرف از برادر شوهرم متنفر شدم چطور دلش میاد باهاش اینجوریی تا کنه 

وا خب اگه زن قبلیو دوست داشت چرا طلاق گرفت؟ اگه زن الانشو دوست نداره چرا ازدواج کرد؟

خودش طلاق گرف اوایل خعلی باهم جور بودن ,زن دومم انتخاب خودشه,ولی الان با ازدواج بدتر بفکره زن سابقش افتاده