2777
2789
عنوان

کسانی که میترسن خواهشن نیان

466 بازدید | 67 پست

یه مدتی هست میخابم انگار ینفر منو هول بیدار میکنه اوایل در حدی بود هول میپریدم هوا تپش قلب و ترس داشتم 

کم کم بیشتر شد وقتی میپریدم چیزایی تو خانه میدیدم مثلن حیوانات ما قبل تاریخ 

یا جک وجنور تو خانه میدیدم اوایل تا میتونستم ترس به خودم راه نمیدادم انقدر اینا زیاد شدن که جدیدن مثلن عروسک که چشم نداره یا خیلی چیزای دیگه میدیدمو  با حیغ و داد از خواب میپریدم کل افراد خانه بیدار میشدن قشنگ وقتی چشم رو هم میزاشتم شبها فقط اونم بخابم سراغم میومدن طوری بو د که صبح ها بیوار مبشدم انگار کوه کندم بدن درد داشتم اعصابم ضعیف شده بود خیلی شبا به حدی اذیتم میکردن نمیخابیدم

به دعانویس سر کتاب باز کرد گف جایی رفتی ترسیدی همزادتو بیدار کردی اذیتت میکنن 

کارایی که خوب بود انجام دادم 

سوره عبس ۷ شب خوندم قبل خواب 

صوت بقره تو خانه میزاشتم پخش ه ایت الکرسی و ۴ قول زیاد میخوندم خیلی بهتر شدم کمی راحت تر میخابم ولی کانلخوب نشدم 

کسی بوده اینجور باشه چکار کرده بهتر شده 

هر اطلاعاتی دارید بکید ترخدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیوانات ما قبل تاریخ یعنی کدوما؟ دایناسورها؟ چجوری جا شدن تو اتاق؟

"مرد هستم"                                                                                                                                                    
یعنی مشکلم چیه 

توهم یا یه حالت خفیف شیزوفرنی یا حواس پرتی دیگه روانپزشک باید بگه منتها یه خوبشو پیدا کن الکی نبندتت به قرص در حد لزوم بده احتمالا یه ترسهایی تو کودکیت داشتی الان اینطور بروز کرده

حالت خوابتم عوض کن مثلا من خودم طاق باز بخوابم نفسم می گیره دمر راحتترم

من رفتم پیش دعا نویس خوب نشدم  رفتم پیش روانپزشک دارو داد خوب شدم  من جیغ نمیزدم ولی حتی ...

یعنی چی یعنی اینا جن نیستن فقط مربوط به ذهن هستن

چی میشه ۱۰ تاصلوات برام بفرستین خواهش میکنم التماس میکنم برای حل مشکلم 
من رفتم پیش دعا نویس خوب نشدم  رفتم پیش روانپزشک دارو داد خوب شدم  من جیغ نمیزدم ولی حتی ...

من با خوندن سوره عبس اونایی که گفتم بهترم ولی 

من خیلی چیزا میدیدم نگفتم که نترسن دوستان 

مثل ارواح 

اره من خواب میدیدم دقیقا تو اتاق خودم سرجایی که خوابم و تو همون تاریکی در اتاق باز میشد یه موجود کاملا سیاه میومد از لای در نگام میکرد شبای بعد خواب میدیم هی نزدیکتر میشه تا یه شب اومد دستمو کشید اونقد داد و بیداد کردم شوهرم از خواب بیدارم میکرد قران اب میکشیدم میخوردم