mamanmohandess مدیر استارتر عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 3666 عنوان دوستان سلام دکترا ناامیدمون کردن گفتن به بچه هاش بگیم 326 بازدید | 15 پست خاله م ۲۵روز آی سیو بود ریه ش ۷۰درصد درکیر بود ۸۵میلیون آمپول زدن ۴روز اوردنش بخش ازدوباره بخاطر اکسیژن پایین بردنش آی سیو خیلی امید داشتم بچه هاشو امید میدادم ولی امشب پرستار کشیدم کنار گفت بزور دارو نگهش داشتیم اگه خیلی بمونه دو روز دووم بیاره بچه هاشو آماده کننین بچه هاش سنی ندارن پسرکوچیکش کلاس سوم دبستانه ده سال مونده بود خاله بازنشست بشه دلم داره میترکه خدا چرا رحم نمیکنه همه نوع توسلی کردیم چرا خدا رحم نمیکنه خدایا نگاهت رو از ما نگیر 1400/06/30 | 23:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلشهر۲ عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 5572 عزیزم ناراحتی میدونم ولی تقدیر رو نمیشه تغییر داد حالا شاید خوب شد لعنت به کرونا که چه کرد با دنیا
mamanmohandess مدیر استارتر عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 3666 عزیززززززززززم ،😭😭😭😭😭خدا شفاش بده انشاالله امیدی دیگه ندارم ۴۳ساله شه اصلا خیلی سرحاله یعنی چطور میخواد بمیره خدایا این درد و به کی بگم خدایا نگاهت رو از ما نگیر
نازلیییییی عضویت: 1392/06/17 تعداد پست: 15765 چی بگم....میدونم تلخه ولی در قضا و قدر خدا نمیشه سوال کرد....خدا میدونه شبی که پدرم رفت بیمارستان ده سال پیر شدمبا خودم کنار اومدم که دیگه تمومه.....بعد از همه دعاها گفتم خدایا هر چی تو بخوای همون میشه.. حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
mamanmohandess مدیر استارتر عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 3666 عزیزم ناراحتی میدونم ولی تقدیر رو نمیشه تغییر داد حالا شاید خوب شد لعنت به کرونا که چه ... خیلی امید داشت همه امیدام شبی ناامید شد چقد بچه هاشو امید دادم خدایا نگاهت رو از ما نگیر
mamanmohandess مدیر استارتر عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 3666 چی بگم.... میدونم تلخه ولی در قضا و قدر خدا نمیشه سوال کرد.... خدا میدونه شبی که پدرم رفت بیمارستا ... شمانمیدونید چقد خاله سختی کشید الان وقت آسایشش رسید که داره پرپر میشه باعدالت خدا این کار سازگارنیس خدایا نگاهت رو از ما نگیر
گلشهر۲ عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 5572 خیلی امید داشت همه امیدام شبی ناامید شد چقد بچه هاشو امید دادم عزیز دلم انشالله امیدتون نا امید نشه😔😔😔😔😔
نازلیییییی عضویت: 1392/06/17 تعداد پست: 15765 شمانمیدونید چقد خاله سختی کشید الان وقت آسایشش رسید که داره پرپر میشه باعدالت خدا این کار سازگارنیس تو عدالت خدا شک نکن...ما عقلمون ناقصه و از چیزی خبر نداریممیدونم به خدا میدونم چقدر سختهظلم و ظالم همیشه بود با جنگ با استعمار و ....حالا تو دوره زمونه ما شده این بیماری که یه عده از خدا بیخبر انداختن به جون مردم دنیا حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
mamanmohandess مدیر استارتر عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 3666 نذر شهید هادی کن انشالا خدا شفاش میده فوت شدن داد از جوونی خاله م 😭😭😭😭 خدایا نگاهت رو از ما نگیر
mamanmohandess مدیر استارتر عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 3666 تو عدالت خدا شک نکن...ما عقلمون ناقصه و از چیزی خبر نداریم میدونم به خدا میدونم چقدر سخته ظلم و ظا ... داد از جوونی خاله م ،خاله م مردنی نبود خواهر امروز دفنش کردیم داد از جوونی خاله م خدایا نگاهت رو از ما نگیر
baranetanha عضویت: 1400/02/13 تعداد پست: 880 فوت شدن داد از جوونی خاله م 😭😭😭😭 بمیرم برای دلت😔خدا بهتون صبربده