2777
2789

ما همین چند دقیقه پیش یه بحث بینمون پیش اومد

البته عقدیم و چون این چند روزی خیلی خسته است باعث شد بحثمون شه

صبح درست میشه انشاالله 

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ظهر که اومد همش بدرفتاری می کرد و بهونه میگرفت

الان رفت دستشویی از صدای آب فهمیدم که دستشو مایع نزد، بهش با مهربونی گفتم مایع نزدی؟ کلی داد و هوار کرد و بالش رو برداشت و رفت تو اون یکی اتاق و در رو بهم کوبید 

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
ناشزم چیه ؟

وای نمیدونی؟ خخخخ باید توضیح بدم

ناشزه یعنی زنی که از شوهر تمکین و فرمانبرداری نمیکنه بی دلیل، حالا من که با دلیل بود چون کتکم میزد خیانت میکرد اما چون مدرک ندارم و حق طلاق با مرد هست الان یا باید برگردم باهاش زندگی کنم یا اینکه طلاقم نمی‌ده نفقه هم بهم تعلق نمیگیره و بلاتکلیف میمونم و اونم دادگاه بهش اجازه ازدواج مجدد میده

ما قهر نیستیم ولی واکسن زدیم نمیدونم شوهرم چشه اخلاقش یجوری شده بدم اومد ، خب منم واکسن زدم دستم هم ...

چیکارمیکنه مگه؟

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
من از غروب پنج شنبه قهرم  امروزم چندتا زد توو صورتم  ولی همچنان ادامه میدم تا خودش پی ...

دقیقا عین من از عصر  ۵شنبه ... 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
وای نمیدونی؟ خخخخ باید توضیح بدم ناشزه یعنی زنی که از شوهر تمکین و فرمانبرداری نمیکنه بی دلیل، حالا ...

ایکاش  مدرک  جمع میکردی عزیزم  تا حقت اینجور پایمال نشه

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
ایکاش  مدرک  جمع میکردی عزیزم  تا حقت اینجور پایمال نشه

اعصابم داغونه داغووون خیلی عاشقش بودم انتظار نداشتم زندگیم اینجور بشه این انقدر بهم نامردی کنه الآنم هر روز با یه دختر جدید میبیننش تو بغل دخترا

خواستگاری هم رفته بهش گفتن اول زنتو طلاق بده بعد بیا منو بگیر