2777
2789

والا ما از پنج شنبه تا حالا صد بار بحث داشتیم ولی قهر ن کلا ما دعوا کنیم  هم ب ثانیه نمیکشه میره برام اب میاره یا باهام حرف میزنه اینم بگم دلیل بیشتر دعوا ها اخلاق خیلی گند من 😊😊😊

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
اعصابم داغونه داغووون خیلی عاشقش بودم انتظار نداشتم زندگیم اینجور بشه این انقدر بهم نامردی کنه الآنم ...

ببخشیدا  ولی خیلی ادم عوضی 

وقتی کتک زد پزشک قانونی نرفتی؟  اگ مدرک جور کنی ک رابط نامشروع داره  مرد متاهل حکمش اعدامه  ولی باید مدرک باشه

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعصابم داغونه داغووون خیلی عاشقش بودم انتظار نداشتم زندگیم اینجور بشه این انقدر بهم نامردی کنه الآنم ...

الهی 

قربون دل شکستت عزیزم خیلی ناراحت شدم

ان شاالله همچی درست شه

ببخشیدا  ولی خیلی ادم عوضی    وقتی کتک زد پزشک قانونی نرفتی؟  اگ مدرک جور کنی ک ...

هیچ مدرکی ندارم هیییییچ فقط پیامک دارم ازش که بهم فحش رکیک داده و اعتراف کرده کتکم زده و شاهد هام خانوادش هستن یا همسایه ها ک هیچکدوم نمیان دادگاه شهادت بدن برام

هیچ مدرکی ندارم هیییییچ فقط پیامک دارم ازش که بهم فحش رکیک داده و اعتراف کرده کتکم زده و شاهد هام خا ...

پیامک  و قبول نمیکنن؟؟

دیشب سر ی موضوعی ازش دلخور شدم ولی قهر نکردم من معمولا قهر نمیکنم سرسنگین رفتار میکنم اونم سریع میاد عذرخاهی میکنه امشبم از سرکار اومد سلام دادمو بعدشامم هی کارکردم تا اینکه گف بیا بشین پیشم بعدم هی شوخی کرد قلقلک داد تا بخشیدمش😁بعدم گف دیگ ی دیقم باهام اینجوری نباش و کلی چیز دیگع ک الان رو ابرام😍🥰