2777
2789

اگه زندگیت خوبه که به این چیزا فکر نکن.. نذار از زندگیت خسته و ناامید بشی.. الان که باردار هستی دیگه باید فکر و خیال های اینچنینی رو از خودت دور کنی.. بعدم چشم رو هم بذاری 20 سالت میشه و بیشتر درگیر زندگی و بچه میشی این فکرها رو نکن اصلا به فکر زندگی الانت باش .. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگیم خوبه بد نیست عاشق شدم ازدواج کردم یعنی انتخاب خودم بوده مامانم اینا انتخاب و گذاشتن به عهده خودم الان که چند وقت گذشته اون شور و حال اول و ندارم میگم زود بود

منم متولد ۸۱ آخرای بارداریمه....البته من ۱۶ عقد ۱۷ عروسی الانم تازه ۱۸ شدم...فکر نمیکنم زود باشه من دوستام همشون میگن خوشبحالت تفاوت سنیت با بچت کمه...

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

زندگیم خوبه بد نیست عاشق شدم ازدواج کردم یعنی انتخاب خودم بوده مامانم اینا انتخاب و گذاشتن به عهده خ ...

بخاطر بارداریه

این دوران که بگذره درست میشه

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

خخخخخ همیشه سعی میکنم محبت امیز صحبت کنم..بانوجان

خیلی هم عالی💖

فقط من عزیز خالی رو خشک میبینم یه جوریه بگی عزیزم محبتش به وفور بیشتره 😁

دوستت دارم به اندازه بغض قناری... خیال نکنی کمه ها...قناری بغض کنه میمیره...❤💍A
منم متولد ۸۱ آخرای بارداریمه....البته من ۱۶ عقد ۱۷ عروسی الانم تازه ۱۸ شدم...فکر نمیکنم زود باشه من ...

اره از این لحاظ خیلی خوبه من و مامانم اختلاف سنیمون کمه من متولد ۸۲ اون ۶۳ خیلی خوبه عین دوستیم

اره از این لحاظ خیلی خوبه من و مامانم اختلاف سنیمون کمه من متولد ۸۲ اون ۶۳ خیلی خوبه عین دوستیم

مامانت انشالا زنده باشه .‌.میشه ی مامان بزرگ جوون و باحال 😂

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...