2777
2789

کلاس دوم که بودیم معلم بهم 18 داد عصبانی شدم بدون اجازه رفتم از کلاس بیرون یه خطکش بزرگ اوردم سرکلاس پشتم قایم کردم معلم گفت این چیه گفتم یالاه کف دست بگیراومدم بزنمت نمره 20 بهم ندادی معلم بنده خدا شاخ دراورد بعدم به همکلاسیم که همسایه هم بودیم گفت فردا مامانش بیاد مدرسه زنگ ک خورد چشم تون روز بدنبینه هرچه گشتم که پیداش کنم بگم نرو به مامانم بگو تا اون رفته به مامانم گفته خودش رفته خونشون خلاصه اعضا خونه خاستن بکشنم خبردارکه شدن جالب اینجا بودکه نگاه به کتابم نمیکردم همیجور میرفتم سرکلاس توقع نمره 20داشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر نماز بی وضو میخوندیم😅

اسی یادته جریمه می‌شدیم وقتایی که معلم نداشتیم میگفتن شلوغ ترین کلاس هستین از فلان درس بنویسین بعنوان جریمه  من احمق از اولم صادق بودم همه جا میزدن من از الف تا تهش می‌نوشتم بس خنک ساده بودم 🤣🤣🤣زنگ خونه ها میخورد من هنوز داشتم می‌نوشتم دستم می‌شکست از ترس مدیر 

اسی یادته جریمه می‌شدیم وقتایی که معلم نداشتیم میگفتن شلوغ ترین کلاس هستین از فلان درس بنویسین بعنوا ...

آره اره یادمه من موقع نوشتن از وسطاش دو خط یه خط میزدم! خواهرم که بزرگتر بود یادم داد

کلاس دوم که بودیم معلم بهم 18 داد عصبانی شدم بدون اجازه رفتم از کلاس بیرون یه خطکش بزرگ اوردم سرکلاس ...

وحشتناک ترین جمله مامانت رو فردا بیار بود من یه بار تقلب کردم میگفت بابات رو باید بیاری! مامانم نه! شب تاصبح کابوس میدیدم