2777
2789
عنوان

خواهرای وارد به وسایل آشپز خونه یه لحظه لطفا...

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من فکر کردم میگی سرامیکی 

تا به حال گرانیتی استفاده نکردم 

ولی همون سرامیکی رو هم که داریم بعد از چند ماه خط پیدا کردن نه بعد از یک روز 😐

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓                                قهرش بی_کینه 🤍                                                                    دوست داشتنش بی_ادعا💖                                                         و بخشش او بی انتهاست.  🎁💗♾️                    انسان زود پشیمان میشود.                                                       گاه از گفته 😣  و گاه از نگفته هایش.🥺                                       اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻‍♀️                                                         که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗                                             خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️                                                            مهربانی منطقی‌ترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺. 
نه جدا جدا نگهداری میکنم نه فقط خطه

پس جنسش خوب نیست 😐

سه تومن هم هزینه کمی نیست 😳

با گارانتی یعنی عوضش میکنن ؟؟ 

خب دوباره همون جنس رو میدن که مگه نه !

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓                                قهرش بی_کینه 🤍                                                                    دوست داشتنش بی_ادعا💖                                                         و بخشش او بی انتهاست.  🎁💗♾️                    انسان زود پشیمان میشود.                                                       گاه از گفته 😣  و گاه از نگفته هایش.🥺                                       اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻‍♀️                                                         که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗                                             خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️                                                            مهربانی منطقی‌ترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺. 
پس جنسش خوب نیست 😐 سه تومن هم هزینه کمی نیست 😳 با گارانتی یعنی عوضش میکنن ؟؟  خب دوباره هم ...

آره گارانتی تعویض داره خوب من به خاطر گارانتی و پولش فک کردم جنس اصل دیگه خوب بعد دوهفته تحقیق خریدم ولی بازم اون اتفاق بده افتاد🥺🥺🥺🥺