2777
2789

سلام

من یه سرویس قابلمه گرانیتی خریدم دو سه روز دیروز از تابش استفاده کردم با قاشق چوبی موقع شستنش هم مواظب بودم 

امروز متوجه این خطوط ته تابه شدم به نظرتون طبیعیه خطوط سطحی هستن...

ترو خدا راهنمایی کنین سه ملیون واسه سرویس هزینه کردم خیر سرم سرویس خوب بخرم...🥺🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام قابلمه ها رو اگه داخل هم می‌ذاری شاید به خاطر همینه 

هر کار بکنی باز هم یک ذره خط میوفته 

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓                                قهرش بی_کینه 🤍                                                                    دوست داشتنش بی_ادعا💖                                                         و بخشش او بی انتهاست.  🎁💗♾️                    انسان زود پشیمان میشود.                                                       گاه از گفته 😣  و گاه از نگفته هایش.🥺                                       اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻‍♀️                                                         که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗                                             خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️                                                            مهربانی منطقی‌ترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺. 

جنس اشغال ب جای جنس خوب بهت انداختن  با یه بار پختن اونم با قاشق چوبی ک خط و خش نمیوفته 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

خط باشه اشکالی ندارد ولی پریدگی نه 

قابلمه ها رو که داخل هم بذاری ممکنه خط بیوفته اما نمی پره 

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓                                قهرش بی_کینه 🤍                                                                    دوست داشتنش بی_ادعا💖                                                         و بخشش او بی انتهاست.  🎁💗♾️                    انسان زود پشیمان میشود.                                                       گاه از گفته 😣  و گاه از نگفته هایش.🥺                                       اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻‍♀️                                                         که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗                                             خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️                                                            مهربانی منطقی‌ترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺.