2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجیب ترین خوابم

۶ سال پیش بود

رفتم امامزاده بعد متولی امامزاده کفشامو گرفت بوستون کرد گذاشت روو سرش☹

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

خیلی زشتو بی ادبیو خاک برسریع فهمیدین؟😶😶

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  

من خوابم میبینم اون لحظه ک عَ خواب ممیپرم یادمه دیگ یادم نمیاد😑

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.

برا شونصدمین بار میگم. 

خواب دیدم یه هواپیما تو کوچه پارک شده سوارش شدیم هلش دادن پرواز کرد رفتیم یه جایی برنج با برگ خوردیم 😅

کلا خوابای من داغونن...داغون

نور خواهی مستعد نور شو.... 

سلام 

هیچ کدوم از خواب هام یادم نیست 😐😐😐😁

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓                                قهرش بی_کینه 🤍                                                                    دوست داشتنش بی_ادعا💖                                                         و بخشش او بی انتهاست.  🎁💗♾️                    انسان زود پشیمان میشود.                                                       گاه از گفته 😣  و گاه از نگفته هایش.🥺                                       اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻‍♀️                                                         که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗                                             خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️                                                            مهربانی منطقی‌ترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺. 

من دیشب خواب دیدم یکی از اشناهامون دخترش مرده

داره گریه میکنه میبینم دختراش کنارشن میگم پ سر جنازه ی کی داره جیغ میکشه میبینم اسم منو صدا میکنه گریه 

میکنه 🙁🙁

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..