2777
2789
عنوان

لطفاً کمک

77 بازدید | 14 پست

بچها اگه همه ی علائم پریود را چند روز داشته باشید ولی پریود نباشید . یکی دل درد ، کمر درد ، ادرارتون با خون باشه ( نه لخته ی خون یه رنگ مایل به قهوه ای و قرمز ) به لباس زیرتون هم خون پس نده . مشکل چیه ؟ 

کسی میدونه؟ 

فردا می‌خوام برم دکتر ولی بازم شما اگه چیزی میدونید بگید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون من فعلا بیکارم دارم جواب همرو میدم 🤣🤣ممکنه اختلال هورمونی باشه بارداری هم میتونه باشه اگه متاهلی ی بی بی چک بزار اگه منفی شد و نزدیک پریودتم هست گل گاو زبون با نبات بخور باز میشه

چون من فعلا بیکارم دارم جواب همرو میدم 🤣🤣ممکنه اختلال هورمونی باشه بارداری هم میتونه باشه اگه متاه ...

ببین الان ک با دقت خوندم شبیه عفونت ادراریه تا گیتونی اب بخور رنگ‌جیشت روشن شه درداتم کم میشه

لکه بینی  حالت ژله آیی  /قهویی رنگه / خیلی کمه مثلا ی کوچولو صبح میاد  بعد عصر و.... ...

نه اونطوری نیست . خود رنگ ادرار فرق کرد . همیشه یک روز قبل پریودم ادرارم این رنگی میشه ولی الان ۲۰ روز مونده 

ببین الان ک با دقت خوندم شبیه عفونت ادراریه تا گیتونی اب بخور رنگ‌جیشت روشن شه درداتم کم میشه

مرسی از کمکت .‌. اتفاقا بچه که بودم هم عفونت کلیه داشتم هم عفونت ادرار