2777
2789
عنوان

امام رضایی ها بیاین

54 بازدید | 7 پست

سلام دوستان حرم مطهر رضوی ختم زیارت عاشورا گذاشته نیت کنید و از ختم بردارین و لطفا بگین چند مرتبه میخونید مهلت زمانی نداره هر موقع وقت کردین بخونید اجرتون با امام رئوف علیه السلام

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد

من یه بار میخونم

@yek_tarh_eshgh   پیج اینستا / کانال تلگرام.                 نقاشی با تکنیک های مختلف مخصوص هدیه و یادگاری طرح های جذاب تولد ، تاریخ عقد، عاشقانه ، سنتی ، نقطه کوبی، فانتزی ، ورق طلا و...⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩                                 خوشحال میشم کارامو دنبال کنی🥰⁦☘️⁩⁦☘️⁩                           سفارشاتونو با عشق انجام میدم و میفرستم 🎀.                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اه اتفاقا تازه رسیدم خونه از حرم 

خوش به سعادتتون مشهدید ... من از طرف دبیرستانمون قراره بچه هارو اردو ببرن مشهد منم خیلی دلم میخواست بیام ولی گفتن چون من از قبل اومدم مشهد دیگه نمیشه بیام گفتن فقط واسه اوناییه که تاحالا نرفتن😢

شماهم که اونجایید برای منم دعا کنید خواهش میکنم که زودتر قسمتم بشه بیام 

@yek_tarh_eshgh   پیج اینستا / کانال تلگرام.                 نقاشی با تکنیک های مختلف مخصوص هدیه و یادگاری طرح های جذاب تولد ، تاریخ عقد، عاشقانه ، سنتی ، نقطه کوبی، فانتزی ، ورق طلا و...⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩                                 خوشحال میشم کارامو دنبال کنی🥰⁦☘️⁩⁦☘️⁩                           سفارشاتونو با عشق انجام میدم و میفرستم 🎀.                
خوش به سعادتتون مشهدید ... من از طرف دبیرستانمون قراره بچه هارو اردو ببرن مشهد منم خیلی دلم میخواست ...

آخی عزیزم چه حیف ولی نگران نباش آدم که دلش صاف باشه امام رضا صداشو از هرجایی میشنوه انشالله که به زودی امام رضا میطلبت گلم و میای مشهد . حالا چند سالت هست عزیزم؟

خسته ام از خسته‌شدن 🙃
آخی عزیزم چه حیف ولی نگران نباش آدم که دلش صاف باشه امام رضا صداشو از هرجایی میشنوه انشالله که به زو ...

۱۶  

ممنونم انشالله