2777
2789

سلام خانوما دخترم سه ماهشه پوستش خیلی حساسه اطرافیان خیلی بوسش میکنن بچم چند وقت یه بار اینطوری میشه اینبار خیلی طول کشیده و هنوز خوب نشده میشه بگین چه پمادی براش خوبه؟؟؟؟؟

S.Z

واییی خدا اصلا نباید بچه رو بوس کنن چرا میزاری؟

بعدشم تو این کرونا؟!!🤦‍♀️

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره،      بزرگ شدیم،نه؟:))      ‌‌               ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش!    ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم،        نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین...                    قلبامون چی شد راستی؟؟                                  بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...      ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                           ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                           اینه که جای بحث داره.. ....:))

من دستهام پوست پوست میشد و خشک بود 

بعد پاره میشد و خون می اوند 

از دختر شما هم اینجوریه؟

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مراقب باش 

هیدورکورتیزون

عین لپای دختر منه اگزما داره دختر منم اینجور بود هرچقدر میگفتم کسی گوش نمیداد بوس میکردن اخرش زخم زرد گرفت چنتا پنی سیلین خورد دیگه کسی بوسش نکرد

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

صدرصد با پزشک مشورت کن اگه پولشو نداری یا از کرونا میترسی دکتر ساینا نصب کن اولین مشاورشم تخفیف داره عکس بچه شرایط برای دکتر پوست و مو بفرست بهت میگه خدایی نکرده چیز بدی نباشه فردا پشیمون شی چرا دکتر نبردی

هزار بار گفتم ولی کو گوش شنوا کو درک و فهم

به دکتر خودش بگو 

یا ببرش دکتر پوست 

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره،      بزرگ شدیم،نه؟:))      ‌‌               ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش!    ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم،        نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین...                    قلبامون چی شد راستی؟؟                                  بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...      ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                           ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                           اینه که جای بحث داره.. ....:))
زخم زرد چجوره

یک روز از خواب بلند شد دیدم صورتش همون جاهای اگزما دارش مثل اینکه سوخته با اب داغ الان تاولش ترکیده اب زرد توشه شبیه اونه هرکی تو مطلب دکتر میدید میگفت میگفت سوخته صورت بچه ات خارش دارم بود  بعد با دوتا انگشتش خارونده بود اون دوتا انگشتشم پف کرده بودن و شبیه تاول شده بود مسریه 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا