2777
2789

منو ینفر چندین ساله باهمیم عاشقانه دوسش داشتم هرچی عشق داشتم پاش گذاشتم خودشم میدونه هیچکس مث من براش نمیشه مطمئنم تو تنهایاش دلش هوامو میکنه دوستش زیرپاش نشست که بره خارج کشور...میدونم اگه واقعا منو میخواست ولم نمیکرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارهههههه اولین قرارمونو میگم

خیلی خوب بود مدرسه ۸ ساعته بودیم ۶ ساعته زدم بیرون

لباسامو عوض کردم رفتم خیابون پشتی گوشی نداشتم همرام از قبل هماهنگ کرده بودیم جایی که گفته بود منتظر باشم وایسادم نیومد رفتم دفتر آژانس از اونجا زنگ زدم همه مشکوک بودن نگام میکردن ..پیش اونا نتونستم اسمشو بگم گوشیو برداشتم گفتم تو کجایی اخه نمیتونم پیدات کنم اونم گف فلان جام... من خلاصه با هزار مصیبت پیداش کردم قلبم تند تند میزد اولین باری که دستامو گرفت نمیدونی چقد خوب بود دوتایی داشتیم قدم میزدیم بم گفت فعلا با فاصله دنبالم بیا تا ماشین بذار کسی نبینه منم بلد نبودم انقد ضایع با یه سانتی متر فاصله دنبالش میرفتم خلاصه با کلی هیجان رفتیم حرف زدیم برگشتنی انقد غرقش بودم میخواستم از خیابون رد شم یه ماشین محکم بوق زد داد زد گفت کجا میری نمیبینی مگه ماشین داره میاد

وای نمیدونی چقد شیرین بود چقد حال داد 😂😍😍😍

بعدشم دیگه  نگم برات☹....💔

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا قَمَرِبَنی هاشِم..❤