2777
2789
عنوان

زیاد علاقه ب کار ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 28 پست
عزیزم همه نمیتونن کارکنن شوهرمن خودشم مخالف کارکردن زن تواجتماع بودمنم دیدم نیازی نداریم گفتم دیگه چ ...

کاش منم اینو بگ

دنيا پراست از آدم هايي كه يكي را دوست دارند اما با شخص ديگري زندگي ميكنند🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثلا چطور باهاش شروع کنم چی بگم

اول اینکه سیاست داشته باش هیچوقت تندی نکن یاد بگیر حرف دلت و با شوخی و خنده شروع کنی مثلا یه روز که از سر کار برمیگردی بگو خیلی خستم😩 بازوش و سفت بچسب بگو خوشحالم که مرد منی بعدا میتونم با خیال راحت به این بازو ها تکیه کنم دیگه مجبور نیستم برم سرکار ببین چی جواب میده 

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔
میگم شاید خوشش نیاد

خوب اگه دوس داره شاغل باشی وتوهم نمیخای ازهمین الان ردش کن منم اگه شوهرم میگفت توهم بایدکارکنی عمراقبولش نمیکردم تومجردیمم ازسرناچاری کارمیکردم 

مثل توعاشق زندگی وخونه داریم حوصله گرماوسرماورودررویی باخطرات وسواستفاده های مردای هرزه اجتماع روندارم😑 ب نظرخودم ی زن بایدبشینه توخونه خانمی کنه همین 🌹

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
خوب اگه دوس داره شاغل باشی وتوهم نمیخای ازهمین الان ردش کن منم اگه شوهرم میگفت توهم بایدکارکنی عمراق ...

دقیقا مث خودم فک میکنی چقد خوب فک میکنی خیلی خوشم اومد ب حرفت گوش میدم باهاش درمیون میزارم ک پشیمون نشم

دقیقا مث خودم فک میکنی چقد خوب فک میکنی خیلی خوشم اومد ب حرفت گوش میدم باهاش درمیون میزارم ک پشیمون ...

قربونت برم عزیزم نظرلطفته🌹

بله حتماعزیزم درموردهمه چیزباهاش حرف بزن وخواسته هاتوبهش بگوشایدباورنکنی ولی ب خداقسم ماحتی درموردخصوصی ترین مسائل هم حرفیدیم ونظرات همدیگه روخواستیم ک بعدادچارمشکل نشیم وشکرخداالان مشکلی باهم نداریم 

ایشالاک مال شماهم بخیرشه اجی💋

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
قربونت برم عزیزم نظرلطفته🌹 بله حتماعزیزم درموردهمه چیزباهاش حرف بزن وخواسته هاتوبهش بگوشایدباورنکن ...

آلان ینی کار نمیکنی چیزی ک میخوای شد؟

آلان ینی کار نمیکنی چیزی ک میخوای شد؟

ن عزیزم شوهرم ک اومدخواستگاریم خودش ازم خواست ک دیگه کارنکنم عاشق اینه ک بشینم خونه غذاشواماده کنم ب زندگیم برسم واسش ازمحبت ورابطه کم نذارم .خودمم دنبال همچین زندگی بودم ک شکرخدارسیدم بهش💗

ن عزیزم شوهرم ک اومدخواستگاریم خودش ازم خواست ک دیگه کارنکنم عاشق اینه ک بشینم خونه غذاشواماده کنم ب ...

خداروشکر انشالله موفق باشید همیشه بنظرت موضوعو چطور باهاش درمیون بزارم

خداروشکر انشالله موفق باشید همیشه بنظرت موضوعو چطور باهاش درمیون بزارم

ممنون گلم ایشالاشماهم خوشبخت باشی🌹

راحت بهش بگوعزیزم بگوومن الان مجردم کارمیکنم دوس ندارم بعدمتاهلی سرکاربرم قبول کردچ بهترقبولم نکرداگه میبینی واقعانمیتونی باشرایطش کناربیای وطاقتشونداری نذاربهت تحمیل کنه وتورودرواسی بمونی ک فرداخدایی نکرده مشکلاتتون بدترم میشه

به نظر من کارت را انجام بده یا حداقل یه جایگزین خونگی براش پیدا کن 

از همون اول هم تو خونه تقسیم وظیفه کن که تمام امور خونه گردن خودت نباشه 

به نظر من اگر امکانش باشه شاغل بودن خیلی خیلی بهتر از خانه دار صرف بودنه 

لطفا کسی در مورد معایب اشتغال و مزایای خانه داری منو ریپلای نکنه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

عزیزم منم عاشق آرامشه خونه موندنم .موقع خواستگاری دانشجو بودم به همسرم گفتم من هدفم کار کردن نیست چون میدونم کار بیرون از خونه با روحیم سازگار نیست.شوهرمم گفت اتفاقا منم میخواستم بگم گفتم شاید ناراحت بشی 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
عزیزم منم عاشق آرامشه خونه موندنم .موقع خواستگاری دانشجو بودم به همسرم گفتم من هدفم کار کردن نیست چو ...

اره منم اینطورم

قربونت برم عزیزم نظرلطفته🌹 بله حتماعزیزم درموردهمه چیزباهاش حرف بزن وخواسته هاتوبهش بگوشایدباورنکن ...

عزیزم امروز بهش گفتم گف چ اشکالی داره کار کردن تو زبونت عربیه برو مترجم باش اینا بریم شهرای بالا بهش گفتم نمیدونم مجبورم نکرد ولی خب من خوشم نیومد شاید پا پس کشیدم