2777
2789
عنوان

خانوما کمک ..پسرم

288 بازدید | 15 پست

سلام

پسرم سرماخورده بود دکتر بردمش شربت سرملخوردگی بهش داد روش نوشته بود نصف پیمانه، من خونه نبودم شوهرم پیمانه رو سرشو ندیده بود یه پیمانه معمولی خودمونو اورده بوده نصفشو داده بچمون خورده ، الان اومدم دیدم خوابیده، هیجوقت این وقت نمیخوابید ، حدود ۲۰ سی سی یا بیشتر از حد شربت خورده بگید چه خاکی بریزم سرم؟ نصف پیمانه مدرج خود شربت میشه ۵ سی سی ولی نصف پیمانه خودمون یه ۳۰ سی سی هست😭😭😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بیدارش کن یه چیز شیرین بده بهش بخوره

یه دستمال پارچه ایی رو با اب  گرم  بکش روی صورتش و دستاش   هوشیار بشه 

مطمئنی کرونا نیست حتما پیگیر باش کرونا برای بچه ها عارضه قبلی به همراه میاره

هم بچت هم شوهرتو ببر دکتر 

مرد اینقدرررررر بی عقل؟؟؟؟؟؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
عزیزم بیدارش کن یه چیز شیرین بده بهش بخوره یه دستمال پارچه ایی رو با اب  گرم  بکش ر ...

ممنونم باشه، علایم شبیه کرونا دلتا داشت، دکتر گفت ویروسیه ولی خب مشخصه کرونا گرفته ولی خداروشکر بهتر شده

هم بچت هم شوهرتو ببر دکتر  مرد اینقدرررررر بی عقل؟؟؟؟؟؟

شوهرمو که خودش جلو جلو پوست سروصورتشو میکنه تو این مواقع، ازین چیزا هم سر در نمیاره، بعدش سرچ کرده بود فهمیده بود،بهم زنگ زد گفت یه غبطی کرده اومدم دیدم چشماش قرمز نشستع بالا سر بچمون هی خود خوری میکنه