2777
2789

؟؟؟؟؟؟  

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

دارم زرشک پلو میخورم

من تکواندوکارم....موقعی که همه همسنام ارزوی داشتن گوشی و...بودند من ارزوم بود تکواندوکار بشم ...در راه تکواندو خیلییییییییییییییییییی سختی کشیدم انقدری که حتی نمیتونید تصورشم بکنید ولی بعد سالها بهش رسیدم با اینکه هرموقع حاضر میشم برم باشگاه از اومدنم خبر ندارم که ایندفعه کجام میکشنه یا شبا از درد عضلاتم نمیتونم بخوابم یا موقعی که همه مهمونی و جاهای دیگن من تو باشگاه دنبال مبارزم یا عین همه دخترا ناخن های بلند و مشت های خوشگل ندارم ولی... تکواندو عشقه منه به این سادگیا به دستش نیاوردم که به این سادگیا از دستش بدم. اینارو نگفتم که شما مسخرم کنید اینارو گفتم بهتون بگم اگه ارزویی دارید از اسمون سنگم بباره از فکرش نیاین بیرون یا اگه بهش به هر سختی رسیدید به این اسونیا از دستش ندید❤با اینکه دخترم اما مثل پسرها و خیلیی بیشتراز اونا غیرت دارم کارهایی کردم که حتی بعضی از پسراهم نکردن همه میگن تو جز لباس پوشیدنت همه چیت شبیه پسراس درمورد رمان و تکواندو سوالی داشتید در خدمتتون هستم🙃💜رفتم خودکشی کنم وقتی شروع کردم ...تصویر پدرو مادرم اومد جلوی چشام که بعد من همه ی فامیل که دشمنی منو دارن بهشون طعنه کنایه میزنن و اونام تحقیر میشن خودکشی نکردمو برگشتم🙃🤘 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه فست نیستی؟؟

نه حالم بد شده دست و پام به شدت از گشنگی میلرزید.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

من رژیمم

مرغ داریم

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

نخوریدیم هنوز

استانبولی

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)

هنوز نخوردیم ولی مامانم مرغ گذاشته 

البته کرونا داریم نه مزه میفهمیم نه بو😐🤦‍♀️

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶