سلام بچه ها من دیروز موعدم بودم پریود نشدم بی بی چک زدم صبح از نواری ها اولش کمرنگ دوتا خط بود انداختم آشغالی رفتم تست دادم الان برگشتم باز نگاه کردم خط هاش پررنگ شده کاملا جواب آزمایشم هم ساعت ۳ میدن دعا کنید دوستای خوبم حامله باشم خدا یه فرزند سالم وصالح بهم بده
ولی اخه منفی هم cخیلیی کمرنگ افتاد در حد فقط یه هاله انداختن
میگم نکنه هنوز زود بوده اخه ۴ . ۵ روز از موعدم میگذره و پری نشدم خیلی استرس دارم نکنه باردارم 😩😩
دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت
وبرا منم دعا کن باردار نباشم خیلی سختمه هر ماه ۲۵ .۲۶ پری میشدم این ماه هنوز نشدم
دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت
عزیزم در ناامیدی بسی امید است؛من سه ساله منتظر بچه هستم و خرداد ماه پسر۱۹هفتمه سقط کردم اگه بود الان موقع زایمانم بود نگران نباش بسپار به خدا هر چی مصلحتته؛حالا معلوم هم نیست این جنینم هم سالم باشه یا بازم مجبور به سقط بشم