2777
2789
عنوان

بی بی چک کمرنگ

95 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من دیروز موعدم بودم پریود نشدم بی بی چک زدم صبح از نواری ها اولش کمرنگ دوتا خط بود انداختم آشغالی رفتم تست دادم الان برگشتم باز نگاه کردم خط هاش پررنگ شده کاملا جواب آزمایشم هم ساعت ۳ میدن دعا کنید دوستای خوبم حامله باشم خدا یه فرزند سالم وصالح بهم بده

خدایا هزار بار شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم امروز صبح دل و جرات پیدا کردم رفتم بی بی زدم 

شکر خدا منفی اومد برا من 

ولی اخه منفی هم cخیلیی کمرنگ افتاد در حد فقط یه هاله انداختن 

میگم نکنه هنوز زود بوده اخه ۴ . ۵ روز از موعدم میگذره و پری نشدم خیلی استرس دارم نکنه باردارم 😩😩

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
عزیزم ازمایش رو دکتر برات نوشت یا همینجوری رفتی

نه خودم رفتم آخه سری قبل بارداریم هم موقع پریود ترشحات سفید و کشدار داشتم شک کردم آخه تو اقدامم هستم 

خدایا هزار بار شکرت
شاید بی بی خراب بوده

نمیدونم والا 

حالا یه دوروز دیگه دوباره بی بی میزنم 

ان شالله شما باردار باشی 

وبرا منم دعا کن باردار نباشم خیلی سختمه هر ماه ۲۵ .۲۶ پری میشدم این ماه هنوز نشدم 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
برا منم دعا کن تو اقدامم ولی خیلی دلسرد شدم 😔

عزیزم در ناامیدی بسی امید است؛من سه ساله منتظر بچه هستم و خرداد ماه پسر۱۹هفتمه سقط کردم اگه بود الان موقع زایمانم بود نگران نباش بسپار به خدا هر چی مصلحتته؛حالا معلوم هم نیست این جنینم هم سالم باشه یا بازم مجبور به سقط بشم

خدایا هزار بار شکرت
نمیدونم والا  حالا یه دوروز دیگه دوباره بی بی میزنم  ان شالله شما باردار باشی  وبر ...

زعفران و آویشن و رازیانه دم کن زود زود بخور اگه نی نی نمیخای

خدایا هزار بار شکرت