2777
2789
عنوان

نیاز به کمک تون دارممم

41 بازدید | 3 پست

خانما سلام

نمیدونم چطوری بگم طولانی اما ما یه باغ توی یه روستای خوش آب و هوا قولنامه کردیم و همسرم پول داره اما چون واسه مغازش جنس خریده  برای همین بیشتر پول هاش رو لوله بخاری و اینجور چیزا خریده و واسه همین قرار شد ماشین مون رو بفروشیم یه پراید بخریم تا بعدا یه ماشین بهتر بخریم و پول باغ رو با پول ماشین بدیم. 

خلاصه الان بازار ماشین یکم خرابه چون واردات ماشین آزاد شده و ماشین مون هم خیلی تمیز و نو هس چون خودمون ثبت نام کردیم و کسی نمیخره

اما الان ما فقط ۱۵ رو وقت داریم تا پول باغ رو بدیم چون خود صاحب باغ هم میخاد با پولش خونه بخره ( صاحب باغ یه خانم هست که قراره از همسرش جدا بشه و با پول باغ واسه خودش و بچه هاش خونه بخره.)

حالا تو دلم یه آشوبی هستش که اگه ما نتونیم پول رو بدین اون خانم هم بی خونه میمونه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.