2821
2789
عنوان

ی سوال مهم🥲

110 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها ممکنه کسی بعد از بهبودی کرونا دوباره کرونا بگیره؟بعد از ۱تا۲ماه از بهبودی

I never find out who I am and you want me to change that's crazy کاربری رو تحویل گرفتم(تاپیک های قبل۴۰۵ برای من نیست)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کسی ک واکسن کرونا بزنه همون لحضه دستش درد میگیره یا بعد چندساعت

من بعد چند ساعت درد گرفت

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

بی حالی مثل زمانی که کرونا داشتم

عزیزم عوارضش هست تا چند ماه داری ممکنه برگرده ..ولی دوباره نگرفتی ممکنه یهو تب ولرز کنی .

یا بدن درد کنی ولی در حد ساده هست جوش نزن

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
عزیزم عوارضش هست تا چند ماه داری ممکنه برگرده ..ولی دوباره نگرفتی ممکنه یهو تب ولرز کنی . یا بدن در ...

ممنون اخه تا دیروز خوب خوب بودم امروز یهو اینجوری شدم😅

I never find out who I am and you want me to change that's crazy کاربری رو تحویل گرفتم(تاپیک های قبل۴۰۵ برای من نیست)

ممنون اخه تا دیروز خوب خوب بودم امروز یهو اینجوری شدم😅

خوب میشی لحظه ای میاد و میره

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶