2777
2789
عنوان

سرطان ریه

6852 بازدید | 9 پست

سلام یه مطلبی رو میخواستم عنوان کنم شاید به درد کسی بخوره

پدرمن یکسال بود تک سرفه میکرد هرچقدم میگفتیم دکتر نمیرفت بعد عید صداش گرفت رفت دکتر براش سی تی اسکن ریه نوشتن انجام داد گفتن توده هست تو ریه یه نمونه برداری برونکوسکوپی انجام دادن یه نمونه برداری بیوپسی سوزنی انجام دادن گفتن سرطان ریه پیشرفته داره بعد پت اسکن انجام دادن گفتن مشکوکه به اینکه به غدد لنفاوی وناف ریه و مدیاستن هم سرایت کرده باز یه نمونه برداری دیگه از غدد لنفاوی انجام دادن جواب اومد که بله درگیر شده و جراح توراکس گفت امکان جراحی به هیچ وجه نیس و باید شیمی درمانی شه، از اونور دکتر آنکولوژیست هم باتوجه به اینکه پدرم سیگاری نبود ازمایش ژنتیک نوشته بود ک انجام شد دیروز جوابو بردیم و اینکه وقت تعیین کنه برای شیمی درمانی ولی با جواب ژنتیک کلا قضیه عوض شد دکتر گفت چون این جواب مثبت شده نیازی به شیمی درمانی نیس و یه قرص خاص برای این افراد وجود داره که باعث میشه جلوی پیشرفت بیماری گرفته بشه و توده کوچیک شه تا زمانی ک بدنش به دارو جواب بده باید قرص مصرف کنه و‌اگر یه زمان جواب نداد بازم باتوجه به فاکتورایی که تو ازمایش ژنتیکش بوده نیازی به شیمی درمانی نیس و ایمونوتراپی میشه

گفتم این مطالبو بگم شاید کسی استفاده ای کرد ازش ما خیلی ناامید بودیمو استرس داشتیم به لطف خدای بزرگ ورق برگشت جور دیگه ای رقم خورد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای منم سرفه زیاد میکنه. به خاطر کرونا اسکن ریه داد که گفتن مشکلی وجود نداره.امیدوار باشیم که جواب ...

اگه تو جواب سی تی چیز غیرعادی نبوده اره عزیزم جای نگرانی نداره برای پدر من غیرعادی بود 

انشالله سایه شون سالها بالای سرتون باشه! پسر منم چند وقتیه غروب به بعد صداش میگیره و هر چی دیر بشه گرفتگی معلومتر میشه و صبح درست شده دوباره غروب میگیره😐 فک میکنم انقد جیغ جیغ میکنه صداش اونجوری میشه، ممکنه از ریه ش باشه یعنی؟!

انشالله سایه شون سالها بالای سرتون باشه! پسر منم چند وقتیه غروب به بعد صداش میگیره و هر چی دیر بشه گ ...

ممنونم سلامت باشین، نه بابا نترسین این گرفتگی صدا بااونی ک شما میگی فرق داره نگران نباشید

اگه تو جواب سی تی چیز غیرعادی نبوده اره عزیزم جای نگرانی نداره برای پدر من غیرعادی بود 

سلام عزیزم  حال پدرتون چطوره به دارو تا کی جواب داد میشه لطف کنی جواب بدی

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..