2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دلیلش همین رژیم

دکتر رژیمم میگفت در کنار رژیم باید ورزش کنید تا پوست شل نشه

راهش ورزش هست

روی صورت هم تاثیر میزاره

انواع ماسک خونگی هم‌ خوبن سرچ کنید زیادن

سلام از سفت کننده پوست استفاده نکردی همراه رژیمت من الان ۶ ماه زایمان کردم و ۳۲ کیلو از روز زایمان تا حالا کم کردم ولی چون همزمان کرم سفت کننده پوست و آبرسان استفاده کردم خداروشکر صورتم اصلا تغیر نکرد مگه لاغرتر شده باشه که اونم من دوست دارم 😂 🤔هر وقت شروع به رژیم می کنین قبلش به فکر صورتم باشین چون اولین جای که پوستش هم آویزان هم شل و هم چروک میشه صورته 

برا شلی شکم و پهلو هم صبح دارچین دم کن با لیمو تازه قبل از ناشتا و آخر شب قبل از خواب یا دوست نداشتی عرق زیره هر روز قبل از هر غذا یه نصف استکان بخور خدایش عالین یعنی شکم و پهلو جمع میشه در حدی که اصلا نداشته باشی 

سلام از سفت کننده پوست استفاده نکردی همراه رژیمت من الان ۶ ماه زایمان کردم و ۳۲ کیلو از روز زایمان ت ...

چجوری ۳۲ ک کم کردی؟؟

کاش میشد دادبزنم مامااااان چراخوشحالیمو پیدانمیکنم و اون میومد ازتوی کشوی دوم خوشحالیمو درمیاورد و میگفت پس این چیه خاک برسر کورت کنن