2777
2789
عنوان

به نظرتون این کیک برای 9 نفر میرسه+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 29 پست

اگر بخور هستیم‌به گفته خودت دو تا درست کن.زیاد اومد فرداش بشین بخور حالشو ببر

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بخور هستیم‌به گفته خودت دو تا درست کن.زیاد اومد فرداش بشین بخور حالشو ببر

اخه فقط اونور نیست سمت خودمونم هست دهنم سرویسه باید 4 تا کیک درست کنم 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
والا ماهم با استانداردها کاری نداریم اونقدر میخوریم تا دلمونو بزنه

وااای😂😂😂

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
اخه فقط اونور نیست سمت خودمونم هست دهنم سرویسه باید 4 تا کیک درست کنم 

یعنی یه بار برا اقوام خودت یه بار همسرت.برا اونا یدونه درست کن بسشونه😁

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

میدونی ما عقدیم میخوام هم سمت خانواده همسرم بگیرم هم سمت خانواده خودم ب خاطر همین رفتم چهار تا قالب ...

دیگه خودشیرینی زحمت داره   خو فقط برا مادرشوهرت خودشیرینی کن برا خانوادت آماده بگیر....ولی حوصله داری ها بنظرم اصلا زحمت نده خودتو 

یعنی یه بار برا اقوام خودت یه بار همسرت.برا اونا یدونه درست کن بسشونه😁

بر عکسم من میگم همیشه واسه خانواده همسرم سنگ تموم بزارم ی وقت نگن عروسمون بی دستو پاس 😂😂

من تجربه تولد باخانواده شوهر جالبی ندارم جدا تولد بگیر به حرف وحدیث وحاشیه نمی ارزه تولد هست وکیکش ...

منم حوصله بحثو جدل ندارم که دارم خانوادگی میگیرم برعکس شما ما تجربه دوتایی گرفتنو داشتیم همچین کوفتمون شد که نگو 

بر عکسم من میگم همیشه واسه خانواده همسرم سنگ تموم بزارم ی وقت نگن عروسمون بی دستو پاس 😂😂

🤣🤣🤣ما هم‌از اینکارا کردیم.یه چیز دیگه گفتن.مهم‌اینه خوش بگذره بهتون.انقد خودتو خسته نکن که از جشن کوچیکتون فقط خستگیش بمونه

دیگه خودشیرینی زحمت داره     خو فقط برا مادرشوهرت خودشیرینی کن برا خانوادت آماده بگیر....و ...

دیگه دوس داشتم خودم درست کنم خیلی ذوقشو داشتممم وسیله هاشو گرفتم اخه الان ک دارم حساب میکنم اماده به صرفه تر بود برام 🤦🏻

منم حوصله بحثو جدل ندارم که دارم خانوادگی میگیرم برعکس شما ما تجربه دوتایی گرفتنو داشتیم همچین کوفتم ...

منظورم دوتایی نبود یه بار جدا خانواده خودت یه بار همسرت

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.