2777
2789
منم درد پریودی داشتم دکترم شیاف داده هرشب استفاده میکنم

منم هفته هیجده شیاف داده استفاده کنم ولی نکردم، ببخشید شرمنده از واژن استفاده می کنن یا مقعد، بازم شرمنده  

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی نگرانم، مادرشوهرم میگه زن باردار باید فعالیت کنه خیلی بده که همش بخوابه، ولی من نمیتونم، نمیدون ...

چرت میگه،بخوروبخواب کیف کن،والادکترمنکه میگفت بس فعالیت میکنی وزن نی نی کمه

برای خوب شدن بچه ام صلوات میفرستی؟؟
منم ۳۵ هفتمه یهو کمرم خیلی درد میکنه بعد دردش میوفته و دوباره دردش شوع میشه بنظرتون از چیه 

من اولین بارداریمه تجربشو ندارم ولی منم درد لگن دارم

هفته ۳۶ هستم و ۱۱ رو. دیگه نی نی میاد

بخاطر درد لگنم هر شب شیاف میزارم دکتر گفت جلوگیری لز زایمان زودرس میکنه

سعی میکنم ولی با بچه کوچیک خیلی سخته دکترم گفت ۳۷هفته تموم شه بچه کامله فقط ممکن وزنش کم باشه

میگن ولی سی وهفت ودوروزبودم رفت یه هفته دستگاه دکترمیگفت همش مونده به خدایکی هفته هاش کامله میبینی عمرش دنیانبودیکی هفته اش کمتره ولی بطورعجیبی زنده میمونه،ایشالله که بچه شماصحیح وسلامت بدنیابیادعزیزم

برای خوب شدن بچه ام صلوات میفرستی؟؟