2777
2789
عنوان

عفونت یا سنگ کلیه کدومه؟؟

71 بازدید | 8 پست

سلام تروخدا یکی کمک کنه مشاوره بده بهم دیروز صبح با درد شدید پهلو سمت چپ بیدار شد به مدت ۳ ساعت درد داشتم بعدش که رفتم دسشویی انتهای ادارم سوزش و درد داشتم و احساس میکردم ادارم به اندازه کافی تخلیه نشده و مثانه پرع از دیروز تا الان این حالو دارم متاسفانه دسترسی ب دکتر ندارم 

1. نه عزیزم عفونت مجاری ادراری دارهی من گرفته بودم آنتی بیوتیک و قرص شستشوی مثانه باید بخوری و مایعات زیاد ترجیحا دامن هم بپوش بدون لباس زیر آنتی بیوتیکش اسمش سیپروفلوکساسین ۵۰۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنگ کلیه داری  اگه میتونی واسه دردات شیاف دیکلوفناک استفاده کن

ادرارمم مکرر

حسم‌میگه عفونته اخه من سابقه سنگ کلیه نداشتم مایعات مرتب میخورم ولی باز انتهای ادارم درد دارم و حس میکنم تخلیه نشده

ادرارمم مکرر حسم‌میگه عفونته اخه من سابقه سنگ کلیه نداشتم مایعات مرتب میخورم ولی باز انتهای ادارم د ...

درد و سوزش، اگه به فکر نیفتی ممکنه توی ادرارتم خون ببینی نترس فقط مایعات فراوان و داروهایی که گفتم همه ی داروخونه ها هم دارن