2777
2789

به نظرتون تکرر ادرار نشونه بارداریه؟

توروخدا بگین من خل شدم 🥺

همش حس میکنم حامله ام 😭😭😭😭

توروخدا اگه میدونین بگین ...خواهش میکنم مسخرم نمین چون تو عقدم😭😭

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يكى نشانه هاش تكررادرار ازعادتت گذشته

نه نگذشته 😐

ولی نمدونم همش استرس دارم🥺🥺😭😭😭😭😭😭جلوگیری طبیعی داریم برای همین میترسم همین الانشم کل بدنم یخ زده از استرس😭😭🥺🥺🥺

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
از همسرت بپرس🤨 شاید کلیه هات سرما خورده.نشونه صددرصد ک نیس

انشالله که همینطوره......میگه من همیشه هواسم بوده تو فک میکنی😭😭خدا کنه اینطور باشه

نه نیس شاید استرس داری

همیشه استرس این و دارم که خدایی نکرده حامله باشم🥺🥺😭😭😭یعنی از اونه؟؟نمدونم این ماه چرا همش حس میکنم این و که حامله ام

سرگيجه وحالت تهوع يادرد درناحيه ناف دارى

سرگیجع دارم ولی بقیه رو نه😐

فک کنم خل شدم 🥺ای خداااااا 😭😭کی بشه برم خونه خودم راحت شم😭😭🥺🥺🥺

دردرجه اول مال عفونته تکررادرار ممکنه رابطه یجورعفونت گذاشته توبدنت اگه کطمعن شدی این نیس بعدش ممکنه برااسترس باشه  دست اخرممکنع حاملگی باشه امااگه نزدیک پریودته بی بی چک بزن خیالت راحت باشه

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
منم از این توهما زده بودم.نگران نباش.نهایتا ی بی بی چک بزار

مرسی از دلگرمیت☺️

انشالله که به بی بی چک نمی‌رسه😐😬😭

دردرجه اول مال عفونته تکررادرار ممکنه رابطه یجورعفونت گذاشته توبدنت اگه کطمعن شدی این نیس بعدش ممکنه ...

مرسی ازت☺️🥺میترسم عین چی🥺😭😭😭😭

منم توعقد خیلی نگران بودم درحدی ک حتی ب قرص اورژانسی هم کشید ولی بعدش ۲ سال درانتظار بچه بودم ک میگفتم کاش توعقد حامله میشدم😂😂😂

لطفا لایک نکنید فقط ریپلای کنید