2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم ولی اسم قطرشو یادم نمیاد بری داروخانه میدونه حتما

نیم ساعت پامو تو آب گرم میذاشتم خشک میکردم بعد اون قطره رو میزدم روزی دو بار

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

داروخونه برو کلی قطره و پماد هس واسش

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

من میخچه مو با تیغ ژیلت برداشتم. از حمام که اومدم پوست و میخچه پام نرم شده بود روی میخچه رو کم کم تراشیدم تا از پوست جدا شد و یکمی خون اومد اما کل میخچه از انگشت کوچیک پام راحت درومد. 

قبلا هر چی دارو زدم شب تا صبح گوجه روش گذاشتم فایده نداشت

سال ۹۰ هم یکبار لیزر کردم که کلی هزینه کردم امپول بی حسی زدن و… برو مطب و…ولی بازم درامد. 

من داشتم با لیزر سوزوندن

من میخچه مو با تیغ ژیلت برداشتم. از حمام که اومدم پوست و میخچه پام نرم شده بود روی میخچه رو کم کم تراشیدم تا از پوست جدا شد و یکمی خون اومد اما کل میخچه از انگشت کوچیک پام راحت درومد. 

سال ۹۰ هم یکبار لیزر کردم که کلی هزینه کردم امپول بی حسی زدن و… برو مطب و…ولی بازم درامد. 

اسمش یاد نمیاد