2777
2789
عنوان

من خیاطم....

96 بازدید | 7 پست

برام دعا کنید میخوام خودم تولیدی کوچیک بزنم البته فقط خودم هستم و تنهام... از الگو کشیدن میترسم واسه همین میخوام برم کار از بیرون خیلی کم بگیرم بعد همون هارو بندازم رو پارچه و برش بزنم و بدوزم.. فقط نمیدونم کجا باید بفروشم و مارک باید از کجا بخرم

دعا کنید پول سر دوزم جور شه... برام دعا کنید کارم بگیره.... موفق بشم... فهمیدم از کار کردن واسه اینو اون هیچی واسه خودم نمیمونه... 19سالمه بنظرتون موفق میشم.. کسای ک تو این کار هستن اگه فوتو فنی بلدن راهنمای کنن🙏🙏

لایک نکن با شرف... برام دعا کنید تولیدیم بگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین تو این سن چقدر ب فکر پیشرفتی خیلی خوبه عالیه وختی انقدر زیاده خواهی مطمئن باش بهترینا واست اتفاق میوفته فقط وختی میخوایی ی کاریو شروع کنی ب هر کسی نگو انرژی منفی میدن

اگه فا..ل خواستی درخواست بده

آره بابا .نوزده سالته تازه اول جوونی هستی مطمئنم تو شغلت موفق میشی.آفرین به تو دختر باهوش که از همون اول زندگی فهمیدی که باید کار خودت رو راه بندازی.💚نمی تونی با مدارس برای لباس قرارداد ببندی که لباسهای بچه دبستانی ها رو بدوزی براشون فوقش یکی دو تا کارگر موقت هم بگیر

افرین تو این سن چقدر ب فکر پیشرفتی خیلی خوبه عالیه وختی انقدر زیاده خواهی مطمئن باش بهترینا واست اتف ...

ممنونم عزیزم... پستت خیلی انرژی داد... دنبال تشویق بودم اما انگار کسی تحویل نگرف😪😪

آره بابا .نوزده سالته تازه اول جوونی هستی مطمئنم تو شغلت موفق میشی.آفرین به تو دختر باهوش که از همون ...

😘😘❤️🙏ممنونم... برام دعا کن.. 

لزرقرار داد یکم میترسم.. اخه اگه کارو نرسونم چی؟ 😂😂😪