2777
2789
خدایا ی نگاهی به این بندگان خدا بکن گناه دارن🤲🏻 دیگ هم پیام‌آور نمخونم کوچیک میشم🤣

برو پی کارت بچه😂

نزار کلامون برع توهم🤦‍♀️

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
چکار کنیم😥😥بخدا بس حس عذاب دارم نمیدونم چکنم چادرم چون واسش احترام قائلم دوس ندارم زوری بپوشم🤕

من یبار عبا میپوشم یبار مانتو اخه بعضی جاها واقعا با مانتو نمیشه نمیتونم

ولی تو چرا اینقدر عذاب وجدان داری حجاب که رعایت کردی این مهمه

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من چادری بودم مانتویی شدم مانتوهامم یا دکمه ای هست یا جلو باز ک زیرش سارافون میپوشم تا وسط رون ...

شما خودتون باید به یه دیدگاهی برسید حتی اگه مدتی عذاب وجدان دارید اشکال نداره فقط خودتون باید راهتونو پیداکنید خودتون باید به یقین برسید اینجوری هرکاری کنی بازم از دیگزان میپرسی خوبه یانه

برای همینه که اسلام گفته دختر خانم حجابتون رعایت کنید همین بی حجابی باعث میشه رابطه بین زن و شوهر سر ...

اگر دوست داشتن و علاقه واقعی باشه سرد نمیشه آدم نباید تقصیر بنداز گردن یکی دیگه رابطه ای که بخواد بخاطر ظاهر و قیافه سرد بشه بدرد نمیخوره

من یبار عبا میپوشم یبار مانتو اخه بعضی جاها واقعا با مانتو نمیشه نمیتونم ولی تو چرا اینقدر عذاب وجد ...

اخه حس میکنم مانتوم حجاب کامل نیست واقعا عذاب دردناکیه خیییلی

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
آدم زشت با حجابم کم نیست در کل زشت وخوشگلی فرد ربطی به حجابش نداره😐

آره ولی زنای خارجی ببین اگه حجاب داشتن حتما از زیباییشون کم میشد طبیعی حجابم اسلام گفته که زیبایی کامل فقط برا خونه باشه

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
شما خودتون باید به یه دیدگاهی برسید حتی اگه مدتی عذاب وجدان دارید اشکال نداره فقط خودتون باید راهتون ...

من الان ۲ ساله مانتویی شدم ولی ب یقین نرسیدم یهو ۱ماه مانتویی هستم بعد ۱ ماه یهو ۲ روز چادر میپوشم خودمم نمیدونم چکار کنم😭

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
اخه حس میکنم مانتوم حجاب کامل نیست واقعا عذاب دردناکیه خیییلی

خب اینو با خودت حل کن

اگه چادر دوست نداری تیپ و حجابتم درسته دیگه خودتو درگیر افکار نکن

ولی اگه چادر بیشتر قبول داری پس چادر بپوش💜

عزیزم من چادری بودم مانتویی شدم مانتوهامم یا دکمه ای هست یا جلو باز ک زیرش سارافون میپوشم تا وسط رون ...

با عرض معذرت من نمیتونم بگم گناهه 

چون حد و حدود حجاب کاملا مشخص و واضح تو قرآن اومده

ولی وقتی عذاب وجدان داری یعنی قلبت پاکه 

یعنی خودت از خودت راضی نیستی 

منم مانتویی بودم ولی راضی نبودم از خودم چادری شدم

شما چون چادری بودی حس بدی داری چون حجاب چادر نورانیت خاص خودش رو داره 

الان بگم سر کن گناهه؟؟؟؟نمیشه که 

بگم نه گناه نیست سر نکن ؟؟اینم ظلمه به معصومیت شما

خب اینو با خودت حل کن اگه چادر دوست نداری تیپ و حجابتم درسته دیگه خودتو درگیر افکار نکن ولی اگه چا ...

اخه از کجا بدونم حجابم با منتو خوبه😟همین ۲ ساله واسم سواله

برای همینه که اسلام گفته دختر خانم حجابتون رعایت کنید همین بی حجابی باعث میشه رابطه بین زن و شوهر سر ...

ببخشیدا ولی این صحبتتون کاملن غلطه یعنی این اسلام مردای مومنش به همین راحتی با یه تار مو از راه به در میشن؟؟؟؟خب چه فایده دیگه مردای اونور اب به کفرشون ایمانشون بیشتره که اینجوری

با عرض معذرت من نمیتونم بگم گناهه  چون حد و حدود حجاب کاملا مشخص و واضح تو قرآن اومده ولی وقت ...

ممنونم 😪😪

آره ولی زنای خارجی ببین اگه حجاب داشتن حتما از زیباییشون کم میشد طبیعی حجابم اسلام گفته که زیبایی کا ...

بعضیا اتفاقن با حجاب خوشگلترن بعضیا هم بی حجاب مهم اینه کدومش به طرف بیاد وگرن من خودم در کل به حجاب اعتقاد ندارم

من الان ۲ ساله مانتویی شدم ولی ب یقین نرسیدم یهو ۱ماه مانتویی هستم بعد ۱ ماه یهو ۲ روز چادر میپوشم خ ...

زمان میبره ولی قطعا به یقین میرسید، من خودم قبلا اعتقاد داشتم رعایت میکردم ولی خیلی وقته اعتقادی ندارم بهش به خاطر همین حجابم سفت وسخت نیس نه که بد بپوشم سادم فقط موهام یه کمی بیرونه ولی حرف کسی هم برام مهم نیس که بگن گناهه چون خودم اعتقاد ندارم