2777
2789
عزیزم ❤❤ چقدر دلتون پاکه منم همین بودم اما قید همون سه انگشت رو هم زدم گذاشتم تو 😁😁😁😁😁

من ک کلا کل موهام بیرون بود الان ۳ ساله چادر میزارم خیلی خوبه😍

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضامو بخون 😃😁دومیه

عزیزم به تار مو کارنداریم....ولی واقعا آقایون چه جوری خودشونو کنترل کنن و پاشون لیز نخوره

مچ پا تا کجا بیرونه

ناف بیرونه

مانتو وسط باسن

شال ی کم وسطه از پشت وجلو مو بیرون

صورتم مثل عروسک درست میکنن

من تاپیکو ترک میکنم چون تو مغزم نمی گنجه 🤯🤯

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
ببخشید از سوال هیچ قصدی ندارم،خوب چرا موهاتونو میخواید بندازید بیرون؟هدفی دارید؟

چرا متوجه نیستید این مسائل شخصیه؟هدفی دارید؟

چرا تو سایت زنونه میچرخید؟هدفی دارید؟

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
من تاپیکو ترک میکنم چون تو مغزم نمی گنجه 🤯🤯

دست منم بگیر با خودت ببر 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
😭😭💔💔آخه موندم با سه بند انگشت مو کدوم مردی می خواد تحریک بشهههه 😭😭💔💔

گلم به نظرم یه ذره ذره روسری رو بیار جلو 

اصلا بحث مرد و تحریگ نیست 

بحث حرمت الهی هست 

خدا این حد رو گذاشته 

بعد یه مدت نور خاصی تو قلب و چهرت میاد 

ولی مشخصه شما دختر خوبی هستی😘😘😘😘

دست منم بگیر با خودت ببر 

بیا بریم 😐😐😐

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
یعنی فقط سه بند انگشت؟؟ 😭آخه لااقل فقط می خواستم یکمی خوشکل باشم💔💔

اخه اون یکم به چه دردی میخوره 

گناهش هست فقط یه ذره موها دراومده😁

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆