2777
2789
عنوان

خرم آبادی ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2232 بازدید | 61 پست
علوی چطور جایی هست ؟از لحاظ امنیت و امکانات اینا

علوی هم خییلی خوبه جز جاهای خوبمونه خونه هاش هم خوبه ..فقط قسمت ساحلی اونجا و قسمت های که پایین هستن مواقع بارندگی همیشه دردسر دارن ما چند نفر داریم هر سال به مشگل بر میخورن از سطح اب شهر پایین تره موقع بارندگی بعضی از خونه هاش اب میزنه بالا یا سیلاب یا سیل باشه اونجا همیشه درگیره ولی بقیه جاها چون کوهستانی تو شهر پر از تپه کوهه از سیل اینا هیچ خسارتی نمیبینن.

مثلا قاظی اباد محلش رو تپه است این مشکل نداره

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه خرم آبادی دلم لک زده واسه خرم آباد دلم واسه مامانم تنگ شده حامله ام دیونه شدم خودم تنهاشهرغریب

عزیزم انشالله جور بشه بیای اینجا برا زندگی ..تو راهیتم به سلامت بغل کنی 🥰

کجا زندگی میکنی الان ؟

عزیزم انشالله جور بشه بیای اینجا برا زندگی ..تو راهیتم به سلامت بغل کنی 🥰 کجا زندگی میکنی الان ؟

فدات بشم مرسی تهرانم فک نکنم هیچ وقت بیام خرم آباد برای زندگی کردن بخاطر شغل شوهرم 

سلامتی وظهورامام زمان صلوات بفرستین

اینایی که کفتی خیلی از شهر دورن

نیم ساعت طول میکشه بخوای بری بازار🙄

ولی خب بیمارستان تامین اجتماعی نزدیکتونه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

اینایی که کفتی خیلی از شهر دورن نیم ساعت طول میکشه بخوای بری بازار🙄 ولی خب بیمارستان تامین اجتماع ...

تامین اجتماعی وباحال گفتی نمیدونم چراخنده ام گرفت

فدات بشم مرسی تهرانم فک نکنم هیچ وقت بیام خرم آباد برای زندگی کردن بخاطر شغل شوهرم 

تهران که خوبه   این همه امکانات  هر چند هر چی پولدار تر باشی تهران جایی زندگیه چون عیر از این فقط کار کار کار باید بکنی زندگی یادت میره

تامین اجتماعی وباحال گفتی نمیدونم چراخنده ام گرفت

😂😂جدی؟😂

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

تهران که خوبه   این همه امکانات  هر چند هر چی پولدار تر باشی تهران جایی زندگیه چون عیر از ...

خداروشکر اوضاع خوبه نمیخام پز بدم بخدا هم خونه هم ماشین هم شغل خوب ولی خودم تنهام وخانوادم پیشم نیستن سخته الان که باردارم برام سخت ترهم شده همش دلم میگیره هرچی ب شوهرم میگم بیا یه کاره دیگه پیداکن بریم شهرخودمون راضی نمیشه میگه دیونه شدی

خداروشکر اوضاع خوبه نمیخام پز بدم بخدا هم خونه هم ماشین هم شغل خوب ولی خودم تنهام وخانوادم پیشم نیست ...

پس خداروشکر 

دیگه چی میخوایی من گاهی برعکس شما میشم دلم میخواد از همه دور باشم فقط برا جشن مراسمی تعطیلاتی بیام ببینمشون 

آره بابا تامین اجتماعی چی بود این وسط        

😂😂🤣

پس خداروشکر  دیگه چی میخوایی من گاهی برعکس شما میشم دلم میخواد از همه دور باشم فقط برا جشن مرا ...

چون الان همه خانوادت کنارتن بزار از شون دور بشی اون وقت بینم بازم این حرف ومیزنی