2777
2789
عنوان

بین این بستی ها شما میدید ترجیح میدید🍦🍨(بیاید خوش بگذرونیم 🤗🥳)

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 55 پست

بستی باشه مهم نیس😋

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

2🍫

چه ربطی به خوش گذروندن داشت🤧

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
2

بستنی کاکائویی:

اگر این بستنی مورد علاقه شماست به جرات میتوان گفت که فردی سر زنده و خلاق هستید و به ندرت سعی میکنید هیجان و اشتیاقتان را پنهان کنید. شخصییت شما برای دیگران جالب است و در مهمانی‌ها همیشه وجود و حضور شما فضا را گرم و شاد میکند. بر عکس کار‌های یکنواخت کسلتان میکند و از این که همیشه در مرکز توجه باشید لذت میبرید.

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  

۱ و ۲ و ۳ و ۴ از هر کدوم یه اسکوپ 😋

الانم دلم خاست زنگ بزنم شوهرم بخره برامون 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
۲ مخصوصا دارک باشه

آخ گفتی🤤

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
2🍫 چه ربطی به خوش گذروندن داشت🤧

به این دلیل 👇🏻

بستنی کاکائویی:

اگر این بستنی مورد علاقه شماست به جرات میتوان گفت که فردی سر زنده و خلاق هستید و به ندرت سعی میکنید هیجان و اشتیاقتان را پنهان کنید. شخصییت شما برای دیگران جالب است و در مهمانی‌ها همیشه وجود و حضور شما فضا را گرم و شاد میکند. بر عکس کار‌های یکنواخت کسلتان میکند و از این که همیشه در مرکز توجه باشید لذت میبرید.

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده