2777
2789

من دکترم فاطمه شعرباف بیمارستان مادر و پاستور و ۱۷ شهریور میشینه میخواستم برم پاستور هزینه زایمان طبیعی با اپیدورال میشه ۸ ملیون و ۵۰۰ با بیمه تکمیلی من میشه ۳ ملیون حالا شوهرم میگه برو امام حسین کلا با بیمه تکمیلی میشه رایگان بازم گفت هر جور خودت میدونی چکار کنم به نظرتون الان ۳۴ هفته ام 

بیمه تامین اجتماعی چقده؟

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی میدونه هزینه سزارین با تامین اجتماعی چقده؟ 

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     

بیمارستان امام حسین چطوره برای زایمان طبیعی با اپیدورال اونجا شنیدم دکتر ریخته گران و دکتر بیجاری خوبن موندم کجا برم دکترخودمم خوبه بعد اگر برم امام حسین دکتر ریخته گران رو انتخاب کنم هر زمان دردم گرفت میاد یا نه