hadisgoli65 مدیر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 3748 عنوان اسم دلسا | مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 18 پست نظرتون در مورد اسم دلسا تعداد رای : 12 نظرسنجی نظرتون در مورد اسم دلسا دلسا(عزيزدل) 9 75% تيامسيس(چشمام به فداش،كنايه از عزيزبودن) 3 25% تكرار نميشوي💞 1400/06/29 | 15:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hadisgoli65 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 3748 برو بپرس از هایپرا..تازه شنیدی نه؟؟؟عجب!! دلسا رو میشکنن.به بچه همسایه ما میگن دلسی بیااا بعدشم سل ... من جنبه دارمشما به سوال من دقت ميكردي بعد تز ميدادي...امثال تو فقط ميان كه عقدشون رو خالي كننمن گفتم كدوم رو بيشتر مي پسنديد؟شما خيلي راحت ميتونستي بگي هيچكدوميا لااقل مثل كسي كه تربيت داره بگي عذر ميخوام من تو ذهنم همچين معني تصور شد.... تكرار نميشوي💞
سین_دخت_مهربون عضویت: 1394/08/17 تعداد پست: 21555 من جنبه دارم شما به سوال من دقت ميكردي بعد تز ميدادي... امثال تو فقط ميان كه عقدشون رو خالي كنن م ... اتفاقا گفتم هیچکدام......نگاه کن....الان به من گفتی عقده ای ..فرق تو با من چیه؟؟؟؟؟پس بیحسابیم...تو جبران کردی با لحنت و گفتی عقده ایمن نظرم عوض شد شما بزار دلساااااا.....برازنده هست این اسم..ریپلای نکن بی جنبه ..نمیخام توی تاپیکت بیام
hadisgoli65 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 3748 اتفاقا گفتم هیچکدام......نگاه کن.... الان به من گفتی عقده ای ..فرق تو با من چیه؟؟؟؟؟ پس بیحسابیم. ... معلومه كه ريپلاي ميزنمقرار نيست هر چرتي رو بگي و من جوابت ندم از لحن گفته هات مشخصه كه واقعا عقده داريده نفر ديگه هم گفتن دلسا قشنگ نيسمودبانه نه مثل تو ديگه جوابت نميدم چون شان خودم نميدونم باهات دهن به دهن شم تكرار نميشوي💞