2777
2789
عنوان

بسه دیگه

115 بازدید | 10 پست

خدا از اونایی که ترس میندازن تو جون هرکی واکسن زده نگذره نمیخواید بزنید نزنید به درک

چرا جو و متشنج میکنید خیلیا  اینجا خودشون و خانوادشون زدن همون استرسی و که به همه وارد میکنید حق الناسه 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جهل و حماقت اینا تمومی نداره😖😣🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

اره بخدا بخاطر حماقت یه سری از کسایی که طرفدار طب سنتی هستن و به بچه هاشون واکسن هارو نزدن دوباره داره بیماری ابله و سرخک و سرخجه میاد پدرشوهرم گفت تو سپاه بخشنامه اومده 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

من واکسن زدم و اصلا هم نمیترسم به همه هم میگم بزنن با واکسن زدن بمیرم شرف داره ب اینکه کورونا بگیرم و ی عده رو هم مبتلا کنم و باعث مرگ چن نفر بشم

این جهان کوه است و فعل ما ندا
من واکسن زدم و اصلا هم نمیترسم به همه هم میگم بزنن با واکسن زدن بمیرم شرف داره ب اینکه کورونا بگیرم ...

نمیدونم واقعا چرا جو میدن کل دنیا پایان کرونارو جشن گرفتن ما هنوز عقب مونده ایم و داریم برای نزدن واکسن تلاش میکنیم

چرا نمیگن اونایی ک بیماری قلبی و... دارن نباید واکسن بزنن همینجوری میزنن میرن

مامان بزرگم و پسرعموم بیماری قلبی داشتن واکسن ک زدن حالشون بد شد فوت شدن

لعنت به این کرونا

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀
نمیدونم واقعا چرا جو میدن کل دنیا پایان کرونارو جشن گرفتن ما هنوز عقب مونده ایم و داریم برای نزدن وا ...

تافته جدا بافته‌ن دیگه ی جوری میگن نزدم و نمیزنم انگار این کار کلاس داره واسشون 

این جهان کوه است و فعل ما ندا