2821
2789
عنوان

کسی هست تو خانه بهداشت کارکنه؟

125 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها ،بچم واکسن کلاس اولش نزده بعدشم که بخاطر کرنا نبردم واکسن بزنه الان ۸سالشه 

صبح بردم بهداشت خانمه گفت دیگه اون واکسن نمیشه بزنه باید یه واکسن دیگه بزنیم حالا میترسم نکنه بدباشه خدای نکرده ، کسی هست راهنماییم کنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه نگران بودی واقعا سرتایمش که ۵تا ۷ سال میبردی  الان چون گدشته یه واکسن جایگزین میزنن دیگه

عزیزم اون ترس وحشتی که نزدیک دو ساله از کرنا تو دلمون گذاشتن بخاطر اون همه میگفتن طرف درمونگاه واینجاها نریدهمه مریضن

عزیزم اون ترس وحشتی که نزدیک دو ساله از کرنا تو دلمون گذاشتن بخاطر اون همه میگفتن طرف درمونگاه واینج ...

این همه ادم رفتن واکسنشونم زدن اینم روش  این مورد وجدی بگیرید حتما 

حالا ببر بزنه تا دیرتر نشده 

بخاطر کرنا ترسیدم ببرم بهداشت تاجایی هم تونستم طرفای بیمارستان وایناهم نرفتم 

اشتباه کردی گلم این یه کار ضروری بوده باید با رعایت میرفتین الان هم فکر کنم درست گفتن دیگه اون واکسن فایده نداره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اشتباه کردی گلم این یه کار ضروری بوده باید با رعایت میرفتین الان هم فکر کنم درست گفتن دیگه اون واکسن ...

اره اشتباه ازخودم بود کمی هم مقصر مدرسش بود پارسال رفتم کارت واکسنش بگیرم خودم راضی کردم بارعایت اصول بهداشتی ببرم واکسن بزنه مدیر مدرسه سر دوندم کارت واکسن نداد

اره اشتباه ازخودم بود کمی هم مقصر مدرسش بود پارسال رفتم کارت واکسنش بگیرم خودم راضی کردم بارعایت اصو ...

خب اشکال نداره جایگزین بزن تا دیر نشده

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز