2777
2789

میگن خیلی خیلی سخته.و بعدش مراقبت چند ماهه میخواد و اینکه درصد کمی جواب میده.

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از شکم عمل انجام میشه یا از واژن؟

گمونم واژن

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
میگن خیلی خیلی سخته.و بعدش مراقبت چند ماهه میخواد و اینکه درصد کمی جواب میده.

مادرم فردا میخواد بره افتادگی رحم ومثانه داره چند روز بستری باید بشه

مادرم فردا میخواد بره افتادگی رحم ومثانه داره چند روز بستری باید بشه

نمیدونم عزیزم.ولی چیزی ک شنیدم مادر شوهرم سالها پیش عمل کرده ۳ماه خوابیده بعدش.اونوقت ک از تهران اومده فهمیده مادرشوهرش مرده شروع کرده جیغ زدن حالا یه حوریه انگار عمل نکرده.دردشم ک میگه خیلی بد بوده‌

انشالله برای مادرشما اسون باشه

بی اختیاری ادارار داره خیلی به نمازش و پاکی  و...حساسه اذییت میشه

اگه بتونه مراقبت کنه و بعدش اصلا چیز سنگین بر نداره شاید خوب بشه وگرنه عملش مث مادرشوهر من بیخودی میشه.مادرشوهرم همیشه پد میذاره

اگه بتونه مراقبت کنه و بعدش اصلا چیز سنگین بر نداره شاید خوب بشه وگرنه عملش مث مادرشوهر من بیخودی می ...

اره همین طوره باید رعایت کنه ولی کسی نیست براش کاری انجام بده منم نزدیکش نیستم خیلی 

من افتادگی داشتم اما جا انداختم و خدا رو شکر مشکلم حل شد. بعدشم هیچ مراعاتی لازم نبود

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)
اره همین طوره باید رعایت کنه ولی کسی نیست براش کاری انجام بده منم نزدیکش نیستم خیلی 

ببین یه خانومی ب من گفتن افتادگی رحمشون نیاز ب عمل داشته اینم بچه کوچیک داشت و نمیتونست

یه دکتر دیگه رفته ک بهش دارو بده  گفته یه کار میگم نخندی و انجام بدی روزی ۵۰تا سجده انجام بدع

نه یک جا مثلا ده تا صب ۳۰تا ظهر  ده تا شب

یعنی حالتش رو انجام بده بره سجده بعد بشینه دو مجدد تکرار کنه تا یک ماه تا ۴۰روز 

میگفت واقعا واسم معجزه کرد

اگر مادرتون توان انجام این رو داره امتحان کنن ان شا الله که همیشه تنشون سلامت باشه🌷

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
عزیزم یعنی چی جا انداختی؟افتادگیت در چه حد بود؟

نمیدونم در چه حدی بود عزیزم. دکتر معاینه کرده بود گفت افتادگی دارم. رفتم پیش مامای طب سنتی با دست و از واژن جا انداخت. 

سن، مشکل عشق نیست. زمان نمی تواند بلور اصل را کدر کند مگر آنکه تو، پیوسته برق انداختن آن را از یاد برده باشی (نادر ابراهیمی- یک عاشقانه ی آرام)