2777
2789
عنوان

بیبیم مثبته

83 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من پارسال یه سقط داشتم تو 9 هفته واسه تشکیل نشدن قلب جنین... الان ده روزه عقب زدم تست زدم مثبت بود امروز رفتم پیش ماما میخواست برام آزمایش بنویسه گفتم نه سونو بنویس که مطمئن بشم قلب تشکیل شده انشالله... الان شش هفتم به نظرتون کی برم برا سونو خوبه؟؟ 

با تجربه ها بگین 

سلام بسلامتی یه چند روز صبر کن بعد برو سونو

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا شش هفته و دو روز قلب جنین تشکیل میشه اما بهتر 8 هفته بری که دیگه مطمین باشه...برای منم دعا کن منم دو تا سقط داشتم قلب بچه ام 10 هفته ایستاد الان باردارم هفته دیگه باید برم سونو

سلام بسلامتی یه چند روز صبر کن بعد برو سونو

سلام عزیزم ممنون... میدونم استرس واسم خوب نیس اما اصلا نمیتونم بهش فکر نکنم و بی تفاوت باشم خداکنه این یکی سالم به دنیا بیاد 

کلا شش هفته و دو روز قلب جنین تشکیل میشه اما بهتر 8 هفته بری که دیگه مطمین باشه...برای منم دعا کن من ...

عزیزم انشالله که میری سونو و باخبرای خوب میای توکل به خدا چند هفته ای الان

سونو رو هشت هفته برو که حتما قلبش تشکیل شده باشه  نری بگن قلب نمیبینم استرس بگیری

ماما بهم گف هفته هفتم برم نمیدونم واقعا از یه طرفم نمیدونم چرا کمرو زیر شکمم دردهای پریودی دارم ☹️

ماما بهم گف هفته هفتم برم نمیدونم واقعا از یه طرفم نمیدونم چرا کمرو زیر شکمم دردهای پریودی دارم ☹️

اونا عادیه من تا ۳۰ هفته دردش و داشتم چون جفتم پایین بود درداحساس میکردم 

فقط زود نرو 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
اونا عادیه من تا ۳۰ هفته دردش و داشتم چون جفتم پایین بود درداحساس میکردم  فقط زود نرو

منم فک میکنم جفتم پایین باشه سر دخترمم همینطوری بودم فقط ترسم از قلبشه دعاکن برام آجی. البته که توکلم فقط به خداست سعی میکنم اواسط هفته هفت و هشت برم 

منم فک میکنم جفتم پایین باشه سر دخترمم همینطوری بودم فقط ترسم از قلبشه دعاکن برام آجی. البته که توکل ...

دعات میکنم ایشالا صحیح و سالمه 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖