2777
2789

سلام دوستان صبح تون بخیر

من امسال کلاس اولی دارم 

به نظرتون این دفترایی که حاشیه دارن و کادر دارن.مثلا عکس بتمن و باب اسفنجی و کادر حیوونا رو چاپ شده دارن. و اماده ان مناسب دفتر مشقه یا املا؟

من میترسم برا مشقش بردارم جا کم بیاره.چون دیدم مثلا جدول ترکیب و لین چیزا باید بکشن.

گفتم شاید اگر خودم ی طراحی کوچیک برا دفتر مشقش پایین صفحه بزنم بهتر باشه.نظرتون؟

همتا اسم خـودمه♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر منم دفتر مشق خلوت تر باشه تمرکزش بیشتره فضای آزادتری هم داره

مرسی منم حسم همینه اول پنج تا خریدم برا دفتر مشق الان حس میکنم این همه عکس و شلوغی براش مناسب نیست 

همتا اسم خـودمه♥

عزیزم جدول ترکیب وقتی که به وسطهای حروف الفبا رسیدی که دیگه تو یه برگه جا نمی شه وباید تو دو سه تا برگه یا برگه اچار کنار هم بنویسی.

پس دغدغه اینو نداشته باش وهردفتری که بچتون دوست داره براش بردارید

برای دفتر املا که یه دفترهای جداگونه هست بهش میگن دفتر توصیفی باید از اونا بخری البته برای دختر منکه اینجوری بود شما از معلم دخترت بپرس ببین کدوم دفتر رو برا املا میخواد.. ولی من برا دفتر مشق دخترم خودم کادربندی میکردم و یه طرح کوچیک می‌کشیدم 

ساده لگیر.اینا حواس بچه رو پرت میکنن.کلاس اولیام که استاد اینن به هرچیزی توجه کنن جز درس😅

دوست داشتم دفترش خوشگل باشه برا یادگاری نگه دارم.اره کلا تو هپروتن دیگه 

همتا اسم خـودمه♥

به سلامتی عزیزم....😍😍😍

..دفتر سیمی بگیر برا مشقش.. ساده هم  باشه بهتره .. بچه ان دیگه حواسش پرت میشه به گل منگلا 

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم