2777
2789
عنوان

کمک

52 بازدید | 7 پست

سلام دوستان پسر من ۴ماهشه و فقط شیرخودمو میخوره الان ۳روزه که اصلا پی پی نکرده و فقط زور میزنه و خودشو کش و قوس میده و استفراغش هم زیاد شدع چیکار کنم چی بهش بدم یا خودم چی بخورم ممنونم 

با دکترش مشورت کن

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره،      بزرگ شدیم،نه؟:))      ‌‌               ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش!    ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم،        نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین...                    قلبامون چی شد راستی؟؟                                  بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...      ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                           ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                           اینه که جای بحث داره.. ....:))

رفلاکس داره که میگی استفراغش زیاد شده؟

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی بهش نده به کوچولو صابون برش بده مثل شیاف خیس و کفی کن برایش شیاف کن بعد یه دقیقه شکمش کار می‌کنه .من بچمو بردم دکتر گفت مگه قدیما چیکار میکردم چرا هم زود می‌خوابین دارو بخورونید به بچه ها .

هر صبح پلکهایت فصل جدیدی از زندگی را ورق میزند، سطر اول همیشه این است : « خدا همیشه با ماست »پس بخوانش با لبخند...
نه خیلی قبلا خیلی کم شیری که میخورد و بالا میاورد الانم نسبت به قبل زیاد شده

والا دکترا میگن بچه ای که شیر مادر میخوره تا یه هفته هم پی پی نکنه مشکلی نیست. اما منم میدیدم بچه اذیت میشه طاقتم نمیومد شیاف گلیسیرین میتونی بذاری ، خوردنی هم چون هنوز چهار ماهشه و میگی بالا آوردنشم بیشتر شده به نظر من نده ، اگر دیدی بالا آوردنه بیشتر شد حتما ببر دکتر 

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز