پگاه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 19 عنوان سلام کسی خانم دکتر نیره نصیری رو میشناسه؟لطفا اگه اطلاعاتی دارین در موردشون بگین 2206 بازدید | 10 پست بچه ها اگه کسی خانم دکتر نیره نصیری که هفت حوض هم مطب داره رو میشناسه بگه 1400/06/29 | 08:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس_مهربانم عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 6550 من با نوشین نظری شروع کردم...بعد ایشون چند تا دکتر عوض کردم تا رسیدم به دکتر نیره نصیری که خیابون ازادی مطبشونه...خانم دکتر میانسال باوجدان و دقیق من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست ♣♣
پگاه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 19 من با نوشین نظری شروع کردم...بعد ایشون چند تا دکتر عوض کردم تا رسیدم به دکتر نیره نصیری که خیابون از ... عزیزم خانم دکتر برای ناباروری هم خوبه به نظرتون
پگاه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 19 من با نوشین نظری شروع کردم...بعد ایشون چند تا دکتر عوض کردم تا رسیدم به دکتر نیره نصیری که خیابون از ... الان یه مطب همهشان حوض دارن که خیلی خلوته من دفعه اولم بود رفتم پیششون نمیدونم واقعا چند تا دکتر عوض کردم نا امیدم خیلی
پرنسس_مهربانم عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 6550 عزیزم خانم دکتر برای ناباروری هم خوبه به نظرتون خانمی رو دیدم که کل تهران رو برای ناباروری چرخیده بودن...در نهایت اومده بودن پیش ایشون...اما خب از روند درمانشون بیخبرم من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست ♣♣
پرنسس_مهربانم عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 6550 الان یه مطب همهشان حوض دارن که خیلی خلوته من دفعه اولم بود رفتم پیششون نمیدونم واقعا چند تا دکتر عو ... مطب خیابون ازادی شلوغهمن دیروز اونجا بود برای نسون دادن ازمایش که نوبت نمیخواد دقیقا یک ساعت منتظر بودم من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست ♣♣
پرنسس_مهربانم عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 6550 الان یه مطب همهشان حوض دارن که خیلی خلوته من دفعه اولم بود رفتم پیششون نمیدونم واقعا چند تا دکتر عو ... چند سالتونه؟ من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست ♣♣
پگاه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 19 خانمی رو دیدم که کل تهران رو برای ناباروری چرخیده بودن...در نهایت اومده بودن پیش ایشون...اما خب از ر ... ممنونم از راهنماییت خیلی لطف کردی
پگاه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 19 چند سالتونه؟ ۲۶سالمه و یه سقط داشتم که بارداری نا موفق بود و قلب نداشت جنین و بعد از اون دیگه باردار نشدم
پرنسس_مهربانم عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 6550 ۲۶سالمه و یه سقط داشتم که بارداری نا موفق بود و قلب نداشت جنین و بعد از اون دیگه باردار نشدم سنت که خیلی کمهچرا ناامیدخیلی وقت داری !!!! من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست ♣♣
پگاه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 19 سنت که خیلی کمه چرا ناامید خیلی وقت داری !!!! تنبلی تخمدان دارم و دکتر گفته باید زود بار دار شی و الان یکسال هست که حتی با دارو های کلومفین و لتروزول هم باردار نشدم اقدام دارم بدون جلوگیری