2777
2789

من با نوشین نظری شروع کردم...بعد ایشون چند تا دکتر عوض کردم تا رسیدم به دکتر نیره نصیری که خیابون ازادی مطبشونه...خانم دکتر میانسال باوجدان و دقیق

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با نوشین نظری شروع کردم...بعد ایشون چند تا دکتر عوض کردم تا رسیدم به دکتر نیره نصیری که خیابون از ...

الان یه مطب همه‌شان حوض دارن که خیلی خلوته من دفعه اولم بود رفتم پیششون نمیدونم واقعا چند تا دکتر عوض کردم نا امیدم خیلی

عزیزم خانم دکتر برای ناباروری هم خوبه به نظرتون

خانمی رو دیدم که کل تهران رو برای ناباروری چرخیده بودن...در نهایت اومده بودن پیش ایشون...اما خب از روند درمانشون بیخبرم

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
الان یه مطب همه‌شان حوض دارن که خیلی خلوته من دفعه اولم بود رفتم پیششون نمیدونم واقعا چند تا دکتر عو ...

مطب خیابون ازادی شلوغه

من دیروز اونجا بود برای نسون دادن ازمایش که نوبت نمیخواد دقیقا یک ساعت منتظر بودم

الان یه مطب همه‌شان حوض دارن که خیلی خلوته من دفعه اولم بود رفتم پیششون نمیدونم واقعا چند تا دکتر عو ...

چند سالتونه؟

۲۶سالمه و یه سقط داشتم که بارداری نا موفق بود و قلب نداشت جنین و بعد از اون دیگه باردار نشدم

سنت که خیلی کمه

چرا ناامید

خیلی وقت داری !!!!

سنت که خیلی کمه چرا ناامید خیلی وقت داری !!!!

تنبلی تخمدان دارم و دکتر گفته باید زود بار دار شی و الان یکسال هست که حتی با دارو های کلومفین و لتروزول هم باردار نشدم اقدام دارم بدون جلوگیری