2777
2789
عنوان

دوستان تو روخدا بگین چکارکنیم

218 بازدید | 23 پست

خاله م بیمارستان بستریه کرونا داره الان ۴روز ه بخش اوردنش ۲۵روز آی سیو بود دکترش این بیمارستان مریض نداره از شهرستان همجوار میادبیمارستانهای دیگه هم میره ومتاسفانه ۴روز در هفته نیست میگه دورادور نظارت دارم خاله م حالش بد هس نیاز داره هرصب چک بشه داروهاش از دیشب تموم شدن مبگیم به پرستار مبگن باید دکترش بیاد تجویز کنه امروز صب خیلی حالش بهم خورد پیش هر دکتری میریم قبول نمیکنه میگن تو کار همکارمون دخالت نمیکنیم اینجا معاونت درمان رو هم دکترش داره بخاطر همین دکترای دیگه تو کارش دخالت نمیکنن مریضای بدتر از خاله م دکترشون هرروز بالاسرشون بود خوب شدن مرخص شدن تورو خدا بگین چکار کنیم خیلی حالش بده مطب دکترای دیگه زیاد رفتبم قبول نمیکنن میگن مربوط به دکتر دیگه ست دخالت نمیکنیم 

خدایا نگاهت رو از ما نگیر

ینی چی 

جون هموطنشون براشون مهم نیس ؟

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر بیکار نشسته بود داشت نگاه میکرد هرچه التماس کردیم نیومد میگه باید دکتر خودش بیاد

چقد بی رحمن

واسه پروفم که شما کاربرا گزارش زدین  .واسه امضامم که نی نی یارجان اخطار دادن ،دیگه چه دلخووووشی میمونه برام عرررررررر بازم شراره موهارو دیوونه کرده مامانش دلاشو عروسکی شونه کرده🚶🏿‍♀
خدا شفاش بده به خانواده اش رحم کنه

فعلا کارمون التماس دکتراس نمیدونیم چکارکنیم بهد۲۰۳۰ چطوری میشه گفت شاید تاثیری داشته باشه واز ترس آبروشون کاری کنن

چه جوری میتونم به ۲۰۳۰بگم حداقل شاید از ترس رسانه دنبال کارش رو بگیرن 

تو نت بزن شماره پیامک شکایت و انتقاد پیشنهاداشو چ میدونم همینو پیدا کن بگو

بعد اونجا بیمارستان جایی نیس واسه شکایت؟

تو نت بزن شماره پیامک شکایت و انتقاد پیشنهاداشو چ میدونم همینو پیدا کن بگو بعد اونجا بیمارستان جایی ...

دکترش معاونت درمان

شکایات پیش خودش میره

دکترش معاونت درمان  شکایات پیش خودش میره

شت:/