2777
2789
عنوان

حالم بدهههههه افسردگی‌ بعد زایمان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 131 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره زایمان کل بدنو تحت تاثیر قرار میده مولتی ویتامین بگیر بعد صبحانه بخور سعی کن گرمی بیشتر بخو ...

انشاالله ماله همونهههه جمع و جور من له شدم له خیلی حالم بده زندگیم از هم پاشیده بهم میگن روانی توروخدا دعا کنین خدا دستمو بگیره

نه اصلا سر این رفتارا ولم کرده اصلا براش مهم نیست

اون شوهرته! بابای بچته! بیشتر از هر کسی ط براش مهمی:) این افسردگیه که باعث میشه نتونی توجهش رو ببینی. نتونی عذابی ک اون میکشه رو ببینی. اخرین بار ک بهش ابراز علاقه کردی کی بوده؟ یبار دیگه این کارو بکن‌. شاید اونم حرفی داشته باشه ک بخاد بهت بگه و ط تو این مدت اجازه ندادی:) 

من میتونم کمکت کنم عزززم. اندک مطالعه ای دارم . اگر بخای هستم اینجا:)

عزیزم دست و پاهام سوزن سوزن میشه حالم بده ام ار ای دادم نداشتم نمیدونم تو جهنمم میدونم الان امکان نداره ولی میشه باهات صحبت کنم ای دی اینستا ای جایی که بشه زنگ زد من نمیتونم تایپ کنم