2777
2789
عنوان

از دست بابام ...😭😭😭

240 بازدید | 5 پست

دیگه از کارا و رفتاراش دلم میخاد خودکشی کنم.انقدر بده ک هیچکس ازش خوشش نمیاد خیلی ظالمه خیلی آبرومون رو تاحالا برده همش آزار میده ماهارو با کاراش.خانواده شوهرم فک میکنن شیرین عقله انقدر ک احمقه‌.همش استرسشو دارم و میدونم هیچ کاری ازش بعید نیس چیکار کنم از دستش 

خدایا چنان کن سر انجام کارتو خشنود باشی و ما رستگار.

ازمادرشوهرت ناراحتی  خواهرشوهرت ورپریده بازی دراورده  شوهرت رواعصابته   جاریت چش سفید بازی دراورده  توتخم چشاشون نگاه کن  خوب نگاه کن و بگو سه بار بگو👈 دوغ گازدار گازدوغ دار دوغ گازدار گاز دوغ دار دوغ گازدار گازدوغ دار   نمیتونه بگه ضایع میشه توام میخندی  بی مزه ام خودتونین     من توهمه پستا هستم ناراحتی از ایران برو  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم خدارو شکر ازرواج کردی با اون پدرت😔😔😔

ای بابا هر آن میترسم بره محل کار شوهرم ادا دراره خیلی داغونه از استرس دیگه دارم دق میکنم

خدایا چنان کن سر انجام کارتو خشنود باشی و ما رستگار.

سلام.

ببین مگه بار اولته باباتو دیدی؟

الان به اندازه ی عمر باباتو میشناسی خودتم میدونی عوض بشو نیست بجای اینهمه حرص خوردن که نتیجه اص فقط جهنم کردن زندگیه مشترکته عوضش تو ثابت زن عاقل و همراهی برای مرد زندگیتی..و خواهشا اینقدر خودتو کم نبین ظالمه نامرده یا هرچی ولی پدرت همین آدمه و قابل تغییر نیست پس زندگیه عادیتو پیش ببر و بخاطر پدرت خودتو تباه نکن!