2777
2789

سالگرد پدرشوهرم نزدیکه الان یه هفته ست خواهرشوهرم یکسره خونه مادرشوهرم هستن با خواهرشوهرم قهرم اما دوست دارم برم برای سالگرد کمک کنم با وجود خواهرشوهرم واقعا برام غیرقابل تحمله 

برو

ازمادرشوهرت ناراحتی  خواهرشوهرت ورپریده بازی دراورده  شوهرت رواعصابته   جاریت چش سفید بازی دراورده  توتخم چشاشون نگاه کن  خوب نگاه کن و بگو سه بار بگو👈 دوغ گازدار گازدوغ دار دوغ گازدار گاز دوغ دار دوغ گازدار گازدوغ دار   نمیتونه بگه ضایع میشه توام میخندی  بی مزه ام خودتونین     من توهمه پستا هستم ناراحتی از ایران برو  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با سیاست رفتار کن  بعد سعی کن باهشون دوست بشی ولی لازم نکرده همه چیز درباره زندگیت و خانواده ت بهشون بگی بعد وقتی می خوای کمک کنی اندازع نه اینکه بشنید روی مبل نه اینکه بخشید بخشید مثل کلفت کار کنی بعد هر حرفی زدن فکر کن دوراز جونت نمی تونی جواب بدی مثلا چرادیر امدز مثلا بگو معذرت می خوام لازم نکرده دلیل دیر امدنت بگی 

برای حرف  دیگران زندگی نکنید برای خود زندگی کنید 
عزیزم با سیاست رفتار کن  بعد سعی کن باهشون دوست بشی ولی لازم نکرده همه چیز درباره زندگیت و خانو ...

سیاستم خوبه حتی مادرشوهرم قبول داره تقصیر اونه و از من میخواد کوتاه بیام و ولش کنم