سکوت بنظرت پروترش نمیکنه؟ مثلا منم مثل توام و هروز بیشتر ازدیروز عذابم میده جاریمم همینطور ولی اون بلده بسوزونتش و مادرشوهرم یکی بگه بهش ده تا میشنوه والان دگ کاری باهاش نداره
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍
من فقط سکوت، ن تنها مادرشوهر بلکه قوم شوهر الخصوص خواهرشوهر
سکوت اخه خود ادمو ازار میده. فک کن منم سکوت میکنم بعد میام خونه کلی خودخوری میکنم تو مغزم تاچند روز شاید تاابد سرحرفایی که بهم زده تو مغزم باهاش جنگ میکنم وخیلی تو زندگی و سلامتم تاثیرگذاشته
خودت داری میگی بی تربیت گلم، نتیجه درگیر شدن با ادم بی تربیت چیه بنظرت؟ بهترین کار اینه تا حد ممکن که به زندگی مشترکت آسیب نزنه فاصله بگیری. باهاش تنها نشی و سعی کنی هر جا مادرشوهرت هست در کنار همسرت باشی. دربرابر حرفهای بدش خودتو به نشنیدن بزنی.
انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم نمیشناسد ! منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه... «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار میآورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
من باسکوت اصلا ارامش نمیگیرم میریزم تو خودم و خیلی عصبی میشم و حتی روی بچمم تاثیرمیزاره چون باهاش بداخلاق میشم. واصلا نمیتونم رفتاراشو هضم کنم چون خودم ادمی هستم که خونگرمم خیلی سادم خیلی خیر خواه دیگرانم وخیلی مواظب رفتارم درمقابل همه چه بزرگ چه کوچیک هستم که یه وقت کسی ازدستم ناراحت نشه
آدم بخواد جواب بده وحرمت ها ازبین میره ویکی بگی دوتا میشنوی پس بهتره سکوت کنی ولی فقط در مقابل پدر و مادر شوهر من احترامشون رو میگیرم حتا اگه بدترین حرف رو بزنن ولی خواهر شوهر جاری نه جواب میدم اونم با احترام ومنطقی وازشون فاصله میگیرم
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍