2777
2789
عنوان

یه جمله برا......

193 بازدید | 27 پست

کاربران گرامی اگرمشکل دارین حاجت دارین مریض دارین وهرچیزدیگرفقط وفقط روی بیاوریدبه وقت سحرگاه..... خدارودروقت سحرگاه بخوانید.... دعا. نماز. وهرچیزدیگررادروقت سحرگاه به جااوریدوبااودردودل کنید به خدای خوبم قسم که بهترازاین سراغ ندارم برایتان......ازنمازشب غافل نشین..... خدارودروقت سحرگاه پیداکنیدکه ازهروقت دیگربیشتردرکنارتان احساسش میکنید... اللهم عجل لولیک الفرج                10صلوات برای ظهوراقاامام زمان (عج) 10صلوات به نیت همه کاربران این سایت.....التماس دعا

دوست دارم❤️

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا جون خیلی دوستت دارم 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

خدایا ممنونم ازت که با وجود این همه دردت یه روح دیوونه هم بهم دادی🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰😘😍نوکرتم

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!